coverphoto
Neaktivní

sarinka1990

Sára Káňová  /  33 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. lis 2014
Info o svatbe
Svatba byla 30. 4. 2016
2910
dní po svatbě
Aktivita
33 příspěvků ve fotoblozích
13 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +38
Svatební album
Sára a Roman
30. 4. 2016 Karviná | 42 fotek
fotograf
BAUERSTORIES svatební foto & film
Monička nám udělala moc krásné fotky, je velmi talentovaná, snaživá a plná nápadů a tak to má být:)Během focení nebyla jen naše fotografka, ale stala se i naší kamarádkou, což bylo příjemné :) Fotečky se všem líbili a můžeme ji jenom doporučit, určitě budete spokojeni. Svatební focení jsme si s ní moc užili, dokonce i ženich odhodil stud, protože je to typický chlap, který se nerad fotí :) Ale Monička s ním ranní přípravy zvládla na jedničku, ženich byl nadšený :) Opravdu šikulka, hodnotíme s manželem velmi kladně a můžeme všem jen a jen doporučit :)
koláče
Helenka z Šenova (kousek od Ostravy a Karviné)
Lepší koláčky jsme nejedli, mohu popřípadě pak poslat do zprávy kontakt :) úžasná starší paní se srdíčkem na správném místě, plná pozitivní energie :) A ty koláčky, lahoda sama o sobě, všichni si na nich moc pošmákli :)
svatební šaty
Svatební salón Maya - Praha
Pohádkové, překrásné, všemi obdivované a jako bonus navíc perfektní a ochotná paní asistentka v salonu :)
ženichův oblek
Bandi.cz
Bezkonkurenční, nádherný, seděl perfektně, nelitujeme investovaných peněz :)
účes
Veronika Popovičová z Karviné
TOP,TOP,TOP!!!Zlaté ručičky má Verunka a účes vydržel až do večera :))
make-up
Lucie Konečná - VISAGEFORYOU
Moc moc moc šikovná a talentovaná paní, která přesně věděla při pohledu na mě, co mi bude slušet a čím zvýraznit moje přednosti, Jestli bych někoho mohla doporučit na svatební make up, tak právě jí, protože make up vydržel celý den, přežil moje slzavé údolí a ani se nehnul :) Všem se líčení líbilo. Navíc mi dokázala zamaskovat i pěkně ošklivou modřinu na ruce. Je to prostě kouzelnice :))) Moc děkuji :)
květiny
Květiny Kamélie
TOP!Pavlínka je moc šikovná, její svatební kytička i ostatní kytičky byly obdivovány všemi :) Výzdobu mi udělala přesně podle mých představ a zaslaných fotek, perfektní spolupráce, mohu jen doporučit :)
dorty
Dorty na míru a sladký catering
Kačenka je úžasná prostě :) Její svatební dortík a zákusky sklidili obrovský úspěch. Je velmi nápaditá, ochotná a snaží se se vším pomoci. Dortík byl ještě krásnější než jsme si vysnili, Kačenka nám dokonce aranžovala i sladký bar, přestože nemusela :) Neuvěřitelně talentovaný a ochotný človíček se srdíčkem na pravém místě :)
Žádné příspěvky