coverphoto
Neaktivní

romiis

Romča  /  31 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 16. čvn 2016
bydlí v městě České Budějovice
Info o svatbe
Svatba byla 11. 8. 2018
2083
dní po svatbě
Aktivita
5 příspěvků ve fotoblozích
15 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (9)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +97
Svatební album
Romča a Ondra
11. 8. 2018 Český Krumlov | 101 fotek
fotograf
Martina Kukrálová - Sezimovo Ústí
Co k Martině napsat? Nikoho lepšího jsme si vybrat nemohli.. Je úžasně milá, příjemná a naprostá profesionálka. Od první schůzky s ní byla perfektní spolupráce a fotky, které vzniky jsou alespoň pro nás naprosto nádherné a přesně takové, jako jsme doufali, že budou... Martinu celým srdcem doporučujeme
catering
Catering bez hranic - p. Šíma
Jídlo, které nám Petr se svým týmem připravil, bylo asi nejlepší, které jsme kdy jedli - jak menu k obědu, tak i raut. Tolik chvály, kolik jsme dostali... Veškerý servis na jedničku s hvězdičkou. Rychlost servírování a sklízení ze stolu... navíc všichni milí a usměvaví. Vše na naprosto špičkové úrovni! :)
svatební šaty
Svatební Salon Bella
Šaty, pro které jsem neváhala jet až do Brna, byly naprosto dokonalé. Manžel, ač celkem tvrďák, který nedává city příliš najevo, plakal, když mě uviděl :) Servis a vše s tím spojené bylo na jedničku. Jsem z daleka, takže jsem pár dní před svatbou jela do Brna, na počkání mi šaty upravili - já si je odvezla domů a po svatbě mi domluvili svoz tak, abych tam znovu nemusela. Jedním slovem paráda a velké poděkování paní Klárce! :)
hostina
Statek Kloubek
Místo snů pro svatbu. Od začátku do konce jsme byli spokojení, majitelé Kloubkovi jsou příjemní lidé, kteří nám pomohli a vyhověli v tom, o co jsme je požádali. Nebyl jediný problém. Nedokážu si představit lepší místo pro naši svatbu :)
Žádné příspěvky