Změna je život :-)

9. led 2011

Tak jsem loni plánovala svatbu na květen... korzetové princeznovské šatičky... Ale rok se s rokem sešel a všechno je jinak.

Tedy - úplně všechno ne, ženich naštěstí zůstal a to je hlavní :-D

Ale jinak padly snad všechny plány, protože jsme v říjnu zjistili, že čekáme (musím podotknout, že vysněné) miminko. "Klokan přiletí v červnu", takže svatba bude v už březnu, šaty spíš než princeznovské budou nepopiratelně těhotenské a také jsme se museli vzdát plánovaného obřadu v areálu Botanika, protože ten bude v tomto temrínu ještě zavřený.

To nás ale nezastaví a svatba, i když plánovaná najednou tochu narychlo, bude určitě krásná a manželství ještě lepší. Bude to teď ale trochu maratón, tak držte palce, ať všechno stihnem.

  • sissvgratuluji 🙂
    a preji vse nejlepsi 🙂
    • romcovaklarka
      AUTOR
      @sissv  Děkuji 🙂
      • bronousekgratuluju k miminku! 🙂 a musím říct, že ty šaty máš úžasné! Vůbec nevypadají jako těhotenské. Jak jsem už psala, ten styl se mi strašně líbí, akorát bych v nich vypadala jako těhotná 🙂 a to nechci, když nejsem. Takže budou korzetové 🙂
        • romcovaklarka
          AUTOR
          @bronousek  Díky 🙂 To chápu, taky bych nechtěla vypadat těhotná, kdybych nebyla 😃 Šaty máš v blogu nádherné, taky bych byla vybírala korzetové kdybych nečekala miminko.