coverphoto
Neaktivní

rognoli

Olga
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 28. dub 2010
Info o svatbe
Svatba byla 14. 9. 2012
4241
dní po svatbě
Aktivita
9 příspěvků ve fotoblozích
12 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +104
Svatební album
Olga a Roger
14. 9. 2012 Olomouc | 108 fotek
civilní obřad
Pani Marta Borovicková, DiS. , Mgr. Jana Sevcikova
Pod zastitou MeU Lipnik nad Becvou... Pani Borovickova je dama s vrelym usmevem, ochotna a s lidskym pristupem. Pomahala nam s cim se dalo, nikdy jsme nepocitili nevoli ci "natlak byrokratickeho razitka" - ba naopak. A pan tajemnik/oddavajici?!? Jeho rec jsme neslyseli az do dne D. WOW! Slzy, dojeti,... pri cteni jsem si rikala, jak nas muze tak znat... Cely pristup nemohl byt osobnejsi. A Jana?!? Bez ni by nase svatba nebyla. :) Jeji preklad byl bezchybny, anglicky projev ji vsichni chvalili a byla to dalsi uzasna osoba, ktera byla soucasti naseho uzasneho dne... :)
ubytování
Hotel Centrum Hranice
Prostorne, ciste pokoje za rozumnou cenu. Pohostinnost a ochota.
účes
Top Visage Hranice
Uces, manikura, pedikura,... Holky me daly krasne "do kupy" :)
svatebni koordinátor
Agentura Kopretina, s.r.o. svatební a společenská agentura
Slecna Irena Hluchnikova nam byla pravou rukou, co se obradu tyce... Bez ni by se Helfstyn nekonal... Skvela komunikace a ochota!
doprava
Jiří Kadula - STUDIO OKO
Pan Kadula je moc mily clovek a jeho karosu "Bobika" z roku 1980 (ja i manzel jsme se tento rok narodili) si vsichni zamilovali. :)
dorty
Lucka Malerova ze Striteze nad Ludinou
Domluva temer na posledni chvili, ale ochota a trpelivost Lucce nikdy nechybela! Vysledek se rovnal predstave a chut?!? - Cokoladovo-oriskove nebe!!!
svatební prsteny
Miroslav Moravec
Jsem moc rada, ze jsem na mistra Moravce narazila na Fleru... Prstynky nosime hrde - prosly lidskyma rukama pri vyrobe,, jsou decentni, ale osobite, jsou jednoduche, ale kdyz jsme je uvideli - zastavil se nam dech!
make-up
Šárka Gottvaldová Make up artist
Pred Sarkou - KLOBOUK DOLU!!! - veci se "semlely" tak nejak jinak :) a nakonec na mne mela asi jen 20 minut .To co vykouzlila za tak kratkou dobu a jeste v pritomnosi pracujiciho kameramana a fotografa - PROFESIONALKA, co UMI! Dekuji, Sarko...
Žádné příspěvky