coverphoto
Neaktivní

radkazbrna

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. říj 2014
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 27. 9. 2014
3494
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (1)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
make-up
Kateřina Hrabalová - vizážistka a kosmetička
Tímto bych chtěla Katce ještě jednou poděkovat za krásné líčení a vřele jim doporučit. Vybere s Vámi líčení, ve kterém se budete nejen krásná celý den, ale hlavně se budete cítit dobře a výjimečně! Tak jak to ve Váš velký den má být!
dorty
Radmila Chytilová - http://www.dortyodradunny.estranky.cz/
Skvělá cukrářka, která splní každé Vaše přání..její dort i cukroví se Vám budou doslova rozplývat na jazyku :)
Doporučení na pana Borise jsem dostala o svatební koordinátorky a jen po výměně pár mailů ohledně mé představy, jsem byla nadšená! :) Opravdový profesionál, který splní všechna Vaše hudební přání a roztančí všechny věkové kategorie. Vaši hosté budou bavit od začátku až do konce :) Vaše párty dostane ten správný šmrnc a styl :)
fotograf
Markéta Zelenková
Pokud hledáte toho pravého člověka, který zachytí Váš svatební den v té nejkrásnější podobě, tak je jím fotografka Markéta..empatická žena, která s vámi přožije Váš velký den a na konci budou nádherné fotografie, neobyčejné, zachycující emoce a radost :) Její fotografie jsou neskutečně nádherné! Památka, která Vám zůstane na celý život si zaslouží opravdového profesionála, kterým Markéta je. Já mohu jen poděkovat a být šťastná, že jsem si vybrala právě ji!
Žádné příspěvky