coverphoto
Neaktivní

proud

m  /  42 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 27. dub 2014
bydlí v městě Praha - východ
Info o svatbe
Svatba byla 2. 8. 2014
3548
dní po svatbě
Aktivita
3 příspěvky ve fotoblozích
4 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
výzdoba
Helena Trnková bytový textil
ušila mi tie najkrajšie látkové vlajočky,bez nich by to nebolo ono...
svatební šaty
j.crew dusty shale
po pol ročnom neustálom skušaní som prišla na to,že nechcem byt v strese v den svadby ohladne natrhnutia,ušpinenia,oslintania požičaných šiat a že na tie,ktoré by som naozaj chcela proste nemám /Jenny Packham/ takže padla volba na j.crew...a cítila som sa skvela a krásná...a rebelsky :)
dorty
Renata Třesohlavá
Na požiadanie dám rada kontakt...dortík bol kroch kroc kroch...aaaaaaaaaaaaaaa
hostina
Restaurace Čajovna Říčany u Prahy
Jednoducho užasná,romantická,vyňuňaná zahrada,kde aj pragmatik sa tetelí blahom a ja introvert som sa cítila naprosto skvele. Sama o sebe je tak krásná,že nepotrebuje žiadne extra výzdoby...takže ooo-la la :))) Pani majitelka bola vždy ochotná,milá a je proste fajn :)
fotograf
Jan Vlček (Beroun)
Milý mladý muž,ktorého fotenie baví a je to vidiet. Vdaka nemu sme mali dobru náladu a moj dudroš chlap ho okomentoval slovamy : jooo,je v pohode :) Tie najlepšie fotky bohužial nemožem ukázat-manžel nechce zdielat sukromie,ale mne to akt nedalo aby som ukázala ason niečo a možno nimi dala inšpiráciu pre buduce nevesty,ktoré nechu uplnu klasiku. Ešte rada nad zlato...na fotografovi sa naozaj nešetrí :)
make-up
Martina Bartoskova Make-up Artist
Milá mladá slečna,ktorá chodí na minutu presne a urobí vám z troch vlasov nádherné číro a namaluje vás tak že sa do seba zamilujete :))) Myslím že je užasná a mala som aj u nej štastnu ruku u výberu
Žádné příspěvky