Výběr svatebního termínu podle numerologie

27. čvn 2022

„Svatební den je neopakovatelnou a jedinečnou událostí v našich životech. Odhodlejte se v rámci svatebních příprav vybrat vhodný okamžik svatby nebo vhodné příjmení svatebčanů prostřednictvím numerologie“

Svatba není jen oficiální potvrzení partnerského svazku, ale má daleko hlubší význam. Předmanželské páry touží po tom, aby tento nezapomenutelný okamžik byl harmonický a podpořil jejich životní lásku. Pomocí numerologie můžete vybrat vhodný svatební den a příjmení novomanželů.

Význam numerologie

Numerologie je prastarou naukou o významu čísel umožňující nám rozkrývat energie, jež ovlivňují naše životy. Čísla totiž nenesou jen početní význam, ale mají své kvalitativní vlastnosti. Tato neviditelná vibrace ovlivňuje náš charakter, naše talenty, slabé stránky, způsoby chování a jednání. Působí i na náš životní směr. Zrcadlí se také prostřednictvím jména a příjmení, adresy bydliště, daty významných životních událostí a pomocí osob v našem blízkém i vzdálenějším okolí.

Partnerská předsvatební numerologie

Společně s výběrem svatebního dne, doporučuji vytvořit partnerské numerologické rozbory dat narození obou partnerů – pojmenovat silné a slabší aspekty vztahu, vyhotovit partnerské numerologické srovnání, a zohlednit perspektivu vztahu do budoucna.

Jaké informace vám numerologie přinese?

Výběrem vhodného termínu svatby pomocí numerologie podpoříte nejen hladký průběh svatby, ale celkovou stabilitu manželství. Je možné vytvořit numerologické partnerské rozbory budoucích manželů. A na jaké otázky vám partnerské srovnání například přinese odpovědi?

- Poodhalíte hlavní aspekty vašich povah, vloh, životního stylu

- Dovíte se více o vzájemných rodinných vlivech

- Zjistíte společné partnerské cesty a důvody, proč jste spolu

- Dozvíte se, v jakých oblastech se s partnerem budete navzájem ovlivňovat.

Volba svatebního příjmení

Sňatek je nejen spojením muže a ženy, ale také jejich společných rodin. Prostřednictvím změny příjmení přichází do života vlivy z rodové linie partnera a v mnoha směrech mohou ovlivnit život novomanželů. Doporučuji proto v rámci plánování svatby také vyhodnotit numerologie jména.

Chcete-li podpořit harmonický průběh svatebního dne a trvalost vašeho vztahu, požádejte o  výběr svatebního termínu profesionálního numerologa. Tento rituální den má při plánování svatební příprav své nezastupitelné místo, které svou důležitostí předčí výběr svatebních šatů, výběr fotografa či slavnostní obědové menu.  Pomocí harmonického termínu svatby, můžete lépe začít své rodinné štěstí.

Klára Pokorná www.klara-pokorna.cz