Trendy v roce 2017: barevné svatby a eko

25. říj 2016

Kde najít inspiraci pro „in“ svatbu? Na Svatebním veletrhu v hotelu Diplomat!

Podle předních svatebních stylistů a designérů budou hitem svateb v roce 2017 zářivé barvy. Můžeme se tak těšit na to, že nevěsty budou oblečené například do zářivě žluté, sytě růžové nebo svítivě zelené. Koordinátoři svateb, vystavujících na Svatebním veletrhu v hotelu Diplomat, se dále shodují, že poroste také poptávka po eko a rustikálních svatbách.   

Kromě barev jsou trendem poslední doby takzvané „eko“ svatby, tedy ceremonie, které jsou v souladu s přírodou. I když nejste přírodní aktivisté, může vás hřát příjemný pocit, že vaše událost nezatíží životní prostředí, ale ani rozpočet. Místo tradičních papírových oznámení lze posílat pozvánky jen elektronickou formou. Můžete chytře naplánovat místo obřadu, aby se eliminovaly emise při dopravě a obřad uspořádat na louce nebo u rybníka, což ušetří náklady za pronájmy oddací místnosti. Dalším klíčovým prvkem „eko“ svateb jsou luční květinová výzdoba, svatební šaty z přírodních materiálů nebo doma uvařená hostina z lokálních surovin. Pokud nechcete být až tak „zelení“, je možností uspořádat svatbu v takzvaném rustikálním stylu, který má mnoho společného s eko stylem, tradičně se ale vyznačuje luxusnějším provedením.

Jak zařídit stylovou svatbu podle nejnovějších trendů na jednom místě, bez zbytečného stresu a starostí? Navštivte 17. ročník tradičního Svatebního veletrhu v hotelu Diplomat v pražských Dejvicích, který se koná v pátek 3. a sobotu 4. února 2017. Jako obvykle bude připraven bohatý doprovodný program. Můžete se těšit na módní přehlídky, ukázky líčení, chybět nebude ani semifinále Souboje nevěst, kde si hosté veletrhu zvolí svoji favoritku jako „Divokou kartu Diplomatu“. Základní informace o Svatebním veletrhu v hotelu Diplomat ve zkratce

·         Svatební veletrh v hotelu Diplomat proběhne 3. - 4. února 2017

·         V pátek je otevřeno od 14.00 -20.00 (doporučujeme přijít nejpozději do 19.00)

·         V sobotu je otevřeno od 9.30 -17.30 (doporučujeme přijít nejpozději do 16.00)

·         Hotel je přímo u stanice metra A – Dejvická, parkování za poplatek do vyčerpání kapacity

·         Vstupenky v hodnotě 50 Kč/osobu k zakoupení u vchodu

·         Více než 100 vystavovatelů pod jednou střechou (kompletní svatbu lze zařídit na jednom místě)

·         Bohatý doprovodný program – módní přehlídky a workshopy s exkluzivními tipy a radami

·         Hlídání dětí od 1 měsíce věku zdarma, abyste měla čas vše si v klidu prohlédnout

·         Více informací, které jsou pravidelně aktualizovány, na www.svatebniveletrh.cz nebo na Facebooku Svatebního veletrhu v hotelu Diplomat: