TOP-5 dámských parfémů s dlouhou vydrží

19. zář 2022

Výběr dlouhotrvající vůně, která po celý den bude okouzlovat okolí svůdnými tóny a zároveň nebude příliš vtíravá, je docela složitý. Měly byste si to vždy pamatovat a používat dámské parfémy s dlouhou výdrží pouze pro jejich zamýšlený účel.

Často ale ty nejlepší parfémy nevydrží až do večera a někam zmizí. Jaký je důvod? Nejčastěji se jedná o nekvalitní parfém nebo neúspěšný výběr. V našem článku se dozvíte o těch kultovních parfémech s dlouhou výdrží.

Chanel Candy má hlubokou a sladkou vonnou kompozici. Vzdáleně připomíná vůní jahodového lízátka. Klasické dlouhotrvající variace se od tohoto parfému výrazně odlišují. Pokud rády býváte centrem pozornosti, pak se tento parfém stane vaším oddaným společníkem při každé příležitosti.

Christian Dior J'Adore je individuální květinová vůně. Nádhernou kompozici tvoří akordy exotického ylang-ylangu, úchvatné damašské růže, velkokvětého jasmínu. Ušlechtilá kvintesence květin vyzařuje zvláštní jemnost a smyslnost. Luxusní arabský jasmín s rozkvetlými pomerančovými květy přinese ještě více harmonie a luxusu.

Nejlepší dámské parfémy najdete na webových stránkách MAKEUP, pokud kliknete zde https://makeup.cz/categorys/3/.

Kolekce parfémů Escada. Navzdory tomu, že byly parfémy uvedeny na trh před více než dvaceti lety – v roce 1997, stále je trendy a velmi aktuální. A to je zásluha talentovaného parfuméra Francoise Carona. Protože byl od přírody vášnivým experimentátorem, snil o vytvoření takové vonné kompozice, která by nejen odrážela sezónní trendy, ale dokázala zachytit samotnou podstatu parfumerského umění.

Hugo Boss Woman je vůně inspirována povahou odvážné a svobodné dámy, která je stále v pohybu. Svrchní tóny tvoří zralé bobule, šťavnaté mandarinky a chladivá horská svěžest. Tento exotický mix okamžitě zvedne náladu. Jakmile citrusové akordy začnou ustupovat, objeví se noty jemných okvětních lístků jasmínu a zahradní švestky. Tato kompozice doplněná o voňavý kosatec vytváří velmi tajemnou atmosféru.

Yves Saint Laurent Opium je ženský, jemný a sofistikovaný parfém s kořenitě-orientálním charakterem. Vůně pomáhá udržet koncentraci a energii. Opium se vyznačuje trvanlivostí a mnoho lidí potvrzují, že cítí parfém druhý a dokonce i třetí den po aplikaci. V tomto okamžiku se odhalují skryté akcenty vůně. Růže, karafiát, santalové dřevo nádherně doplňují image dámy, protože je to nestárnoucí klasika!