Svatební veletrh v hotelu Diplomat nabídl školu tance zdarma

20. úno 2017

17. ročník tradičního Svatebního veletrhu v hotelu Diplomat v pražských Dejvicích, který proběhl v pátek 3. a sobotu 4. února 2017, nabídlkromě mnoha vystavujících firem z daného odvětví bohatý doprovodný program, jako jsou módní přehlídky, workshopy či novinku letošního roku - škola tance zdarma. Svatebním víkendem v Diplomatu provedla současná hvězda televizních obrazovek i muzikálových pódií David Gránský.

Pro návštěvníky veletrhu bylo připraveno téměř 100 vystavujících firem s kompletní svatební tématikou. Dále se účastníci Svatebního veletrhu v hotelu Diplomat dozvěděli mnoho informací o tom, jak na církevní obřad, jak vybrat svatební šaty, zjistili, jaké jsou právní aspekty svateb či jak vyrobit svatební dekorace. Novinkou letošního roku byla škola tance v rámci vstupného zdarma. Dále účastnícividělimódní přehlídky, hudební vystoupení, ukázky líčení či semifinále Souboje nevěst.

Trendem následující svatební sezóny bude především ekologie. Jako průkopník inovací tak Svatební veletrh v hotelu Diplomat představil i celý tematický salónek zaměřený právě na eko svatby.