Svatební ubrus a potahy na židle potěší oko každého hosta

5. čvn 2018

Svatba patří k nejvýznamnějším dnem v životě člověka. Proto se i novomanželé na svůj velký den usilovně připravují. Při organizaci svatebního obřadu i samotné hostiny se hostitelé snaží myslet na každý detail. Kromě kytic, výzdob a samozřejmě bohatého pohoštění, mnohdy dbají i na vhodně zvolený svatební ubrus a prostírání. To dotvoří celkovou atmosféru této mimořádné události a u hostů může zanechat pozitivní dojem.

Jaký ubrus si vybrat?
Společnost HORECA textil nabízí svým klientům širokou škálu ubrusů v rozličných materiálových provedeních i barevných odstínech. Při výběru toho správného by jste měli myslet na několik důležitých skutečností. V první řadě je nutné zvolit  tvar ubrusu ve tvaru stolu, jinak by mohlo dojít k ne příliš estetickému kroku. Neméně důležitý je i výběr vhodného materiálu, ze kterého je ubrus vyroben. Taky zde dochází k určitému vývinu. Donedávna byly velmi oblíbené klasické bavlněné. Ty se sice vyznačovaly kvalitou materiálu a jemností, ale užitné vlastnosti nejsou příliš přesvědčivé. Je důležité si uvědomit, že bavlna výrazně saje tekutiny. Po použití je ubrus velmi rychle špinavý a k jeho vyčištění je nutné jej pokaždé vyprat. Bavlněné ubrusy jsou stále v nabídce jednotlivých textilních firem, ale postupně jejich oblíbenost a tím i prodej klesá. Důvodem je především fakt, že je nahradili polyesterové ubrusy s teflonovou úpravou. Vyznačují se celou řadou specifických vlastností, které hoteliéři a restauratéři výrazně oceňují. Mají dlouhou životnost a jsou i odolnější vůči vnějším vlivům. Jemná vrstva teflonu zabrání vsáknutí vylitých tekutin. Ty se drží na povrchu. V případě této malé nehody stačí použít klasický hadřík nebo kapesník a ubrus je opět čistý a bez dalších stop. Ubrusy navíc nevytvářejí žmolky, které nejsou příliš esteticky působivé. HORECA textil nabízí tyto ubrusy v různých gramážích. Jako svatební ubrusy doporučujeme používat GASTRO HT nebo GASTRO LIGHT. Právě GASTRO LIGHT jsou ubrusy dostupné ve velkých šířkách, tedy skýtají možnost vyrábět ubrusy i na velké kulaté stoly. Při těchto druzích je zvýšená impregnace teflonu, kterou zákazník ocení při častém používání.
Novinkou na sezónu 2018 jsou ubrusy GASTRO LIGHT v různých barvách. Firma HORECA textil se inspirovala svatebními trendy, čili kromě tradiční bílé a krémové nabízí ubrusy v jedinečném provedení (bledě růžovém, světle fialovém, světle zeleném, světle šedém a bleděmodrém). Díky tomu dokážete vytvořit exkluzivní interiér. Ten rozhodne ocení nejen hostitelé, ale příjemný zážitek ze svatby budou mít i hosté. Tím se stane svatební den skutečně nezapomenutelným.
HORECA textil vyrábí ubrusy i ve velkých rozměrech bez napojování nebo sešívání středem, především při kulatých ubrusech. Všechny ubrusy dokáží pracovníci ušít přesně na míru dle požadavků klienta a v různých barevných provedeních.

Potahy na židle
Potahy na židle patří také k neodmyslitelné součásti svatební výzdoby. Měly by ladit s okolní výzdobou. Dnes mají klienti na výběr mnoho alternativ. Mohou si zvolit elastické, klasické látkové nebo potahy s ozdobným knoflíkem či rozstřihem na zadní straně. V nabídce HORECA textil najde klient široký výběr potahu podle ceny, střihu, materiálu nebo podle konkrétního vzoru. Odborní pracovníci dokáží ušít potahy na jakoukoliv židli, a to ze standardních látek, nebo z hrubé elastické látky. Všechny se vyznačují vysokou kvalitou materiálu, čímž klient bezpochyby ocení snadnou údržbu a dlouhou životnost. Na šití je používán materiál panama nebo gastro light.

Látkové a elastické potahy
Pokud se rozhodnete pro klasické potahy, v nabídce máte několik alternativ. Velmi elegantní jsou klasické potahy N1. Podobné jsou i potahy N1 pro kongres, které se hodí pro každou příležitost. Klient si může zvolit i potahy s rozstřihem v přední části, čili nedochází k zašpinění od nohou během používání. Za pozornost určitě stojí i potahy s elegantním zástřihem na zadní straně nebo potah vyzdobený knoflíkem. Ten dodává produktu punc jedinečnosti a exkluzivity. Kromě knoflíku má na zadní straně i dlouhý záhyb.
Společnost HORECA textil vyrábí i elastické potahy ve dvou materiálových provedeních - v tenčím (gramáž 180) a hrubším (350 g). Při hrubším máte jistotu, že neprosvítá potahová látka židle. Všechny elastické potahy mají na konci všitou ekokůži, takže výrobek se na dlažbě a parketách nepřetrhne. Navíc se vyznačuje snadnou údržbou a zákazník si může vybrat různé barvy.

Novinkou pro sezónu 2018 jsou svatební stuhy v exkluzivním barevném provedení, podobně jako při ubrusech (bledě růžovém, světle fialovém, světle zeleném, světle šedém a bleděmodrém). Tím dochází k absolutnímu sladění svatební výzdoby.

HORECA textil
Společnost HORECA textil Čadca působí na trhu již téměř deset let. Vyrábí a prodává široké spektrum hotelového, restauračního, dekoračního textilu, banketových židlí a stolů a dalších produktů přímo na míru. Zákazníkům nabízí efektivní online nákup za výhodné ceny.

Kompletní seznam produktů společnosti najdete na stránce horecatextil.cz