Svatební mánie: svatební odznáčky

27. úno 2017

Svatby jsou stále jedním z nejdůležitějších dnů v našich životech. Je to den, který si chceme užít na maximum. Den, který nám zůstane nejen v naší paměti, ale také ve vzpomínkách všech svatebčanů – tedy osob, které nám jsou blízké a které se budou účastnit našeho šťastného dne. A možná právě proto se ze všech sil snažíme, aby náš den byl dokonalý. Pečlivě vybíráme svatební šaty pro nevěstu, oblek pro ženicha, místo konání svatby a také její styl. Chceme, aby právě naše svatba byla pomyslná jednička na žebříčku svateb v našem okolí. Patříte mezi ty, co milují originalitu? Pojďme dnes věnovat pozornost novince, nezanedbatelné maličkosti, která potěší nejedno oko a doladí neotřelý koncept vaší svatby – svatebním odznáčkům.

Dny, kdy jste na svatbách mohli vidět pouze myrtu nebo vývazek, jsou dávno pryč. Moderní doba umožňuje experimentovat nebo objevovat nové způsoby vyjádření se a tak existují i speciální svatební odznáčky. Už jste o nich slyšeli? Chystá se váš velký den? Zbystřete, třeba to budete právě vy, kdo ve svůj den oslní a překvapí všechny hosty nejen překrásným obřadem, ale také zvláštními detaily.

O co tedy jde? Svatební odznáčky jsou v podstatě placky, které na svatbě slouží namísto myrty nebo vývazku. Svůj odznáček tak dostane každý host a co je nejlepší, design placky si můžete vybrat podle sebe. Fantazii se meze nekladou. Odznáčky si můžete navrhnout v jakémkoliv provedení. Je libo, aby ladily se svatebním oznámením? Není problém. Nebo na ně snad chcete jména každého svatebčana? Proč ne! Odznaky mohou být třešinkou na dortu vašeho vysněného dne.

Z čeho můžeme vybírat? Odznáčky jsou k dostání ve dvou velikostech, 25 nebo 37 mm. Menší odznáček může působit roztomile, na větší se pro změnu vejde více informací. Která velikost se líbí vám? Malé něžné odznáčky můžete využít třeba pro děti, větší pro dospělé. Způsobů, jak využít svatební placky, je spousta. Jde o pomyslnou vstupenku a jde tak snadno poznat, kdo patří ke svatebčanům. Odznáček je také milou památkou, která zůstane vám i svatebním hostům. 

Jaká využití známe z praxe? S rostoucí oblibou svateb s odznáčky přibývá také nápadů. Někdo posílá odznáčky se svatebním oznámením a hosté tak přijdou již s připnutým odznáčkem. Na jiné svatbě se zase odznáčky rozdávaly mužům za vypité panáky a ti pak dostávali hodnosti jako na vojně. Takže je jen a jen na vás, jak svůj velký den uchopíte – vážně? Romanticky? Nebo snad se spoustou legrace? Neváhejte, rádi vám odznáčky pošleme také na ukázku, abyste si byli jisti designem i velikostí, objednat můžete zde.

Co je na tom všem nejlepší? Ušetříte čas s výzdobou hostů a ještě s praktickými odznáčky zabodujete. Udělejte i vy vaší svatbu opravdovou a nezapomenutelnou událostí!