Svatební fotokniha PIKLIO – jedinečná vzpomínka na svatbu i tip na skvělý svatební dar

16. srp 2013

Fotokniha plná jedinečných momentů z významného dne je svatební památkou, která by žádnému páru neměla chybět. Trend fotoknih se neustále rozmáhá a tvorba Piklio fotoknihy je jednoznačně jednodušší, než vyvolávání fotek a jejich několikahodinové zařazování do fotoalba.

Společnost PIKLIO patří mezi přední výrobce fotoknih a fotoproduktů na českém trhu a svým zákazníkům nabízí jedinečné webové rozhraní, na kterém si z vybraných fotografií udělá fotoknihu každý doslova za pár minut. Není nutné stahovat si jakýkoliv software ani trávit hodiny tvorbou fotoknihy, protože to chytrý software zvládne za několik minut připravit sám.

Česká Miss 2007 Lucie Hadašová se také rozhodla pro svatební fotoknihu PIKLIO

Jaký formát svatební fotoknihy zvolit?

Většina novomanželů volí formát 30x30 s pevnými deskami a na lesklém křídovém papíře –  zkrátka velký formát pro velké zážitky. Sami si zvolí, kolik bude mít jejich svatební fotokniha stran i jaký grafický layout preferují. Dalším oblíbeným formátem je fotokniha A4 na šířku s pevnými deskami a knižní vazbou. Cena konkrétního typu fotoknihy se odvíjí od velikosti, typu desek a počtu stran.

 /></p> <p><strong>Nevíte, jaký svatební dar věnovat novomanželům? </strong></p> <p><strong></strong><a href=

Nevíte, jaký svatební dar věnovat novomanželům?

Věnujte jim poukaz na fotoknihu Piklio!

Vaši přátelé nebo příbuzní mají svatbu a vy nevíte, čím byste novomanželům udělali radost? Doba, kdy se dávalo nádobí, hrnce nebo jiná základní výbava domácnosti, je za námi, a každý novomanželský pár určitě ocení originální a praktický dárek – poukaz na fotoknihu PIKLIO. Takovou volbou máte o dárek postaráno a nevěsta s ženichem budou mít z takového dárku jednoznačně radost! A kdyby měl náhodou někdo ve vašem okolí podobný nápad a voucher na fotoknihu jim také daroval, nic se neděje. Novomanželé si zajisté budou chtít udělat knihu vzpomínek nejen ze svatby, ale také ze svatební cesty, a tak moderní dárek více než ocení.

Společnost PIKLIO nabízí vouchery na svatební fotoknihy ve třech hodnotách – 500 Kč, 1000 Kč a 2000 Kč, a po vaší online objednávce vám voucher zašle domů. Přípravy na svatbu někoho z rodiny či vašeho okolí tak budete mít bez stresu a s jistotou, že se dárkem zavděčíte.

Piklio s.r.o.