Podpořte úspěch svatební noci tím nejkrásnějším povlečením

29. dub 2019

Nevíte, čím potěšit novomanžele? Nebo jste jen bezhlavě zamilovaná romantička, která si chce začátek nové životní etapy užít a zpříjemnit? Podpořte úspěch první novomanželské noci (dobře, možná až té druhé) tím správným povlečením.

Když už se jedná o tak výjimečný okamžik, mělo by vše klapnout na výbornou. Bez jediné chybičky. Jak vybrat svatební povlečení?

Bílá už dávno není jedinou svatební barvou

První, co vás napadne, je barva. Všichni máme zažité, že se svatbou se pojí bílá barva. Nevěsty mívají bílé šaty, dort taky bývá nejčastěji bílý. Už dávno to ale neplatí. Výjimkou není ani nevěsta v zelenkavých, vínových nebo dokonce černých svatebních šatech.

Ani s povlečením to není jinak. I když bílá je symbol nevinnosti a čistoty, dnešní společnost už je poměrně shovívavá. Povlečení tak může být bílé, krémové, modré, fialové – jaké vás napadne. Hlavní je, že se v něm budete cítit dobře.

Materiál musí pohladit po kůži

Kdo by chtěl spát pod peřinou, která kouše, potíte se a pořád se ošíváte? Nikdo. A o svatební noci už vůbec ne.

Svatební den by měl být nezapomenutelný a jedinečný. Budete na něj vzpomínat až do konce života. A stejně tak svatební noc.

Když přijde na výběr materiálu, dovolte si trochu luxusu. Bavlna, satén i mikrosatén vás pohladí nejen po duši, ale i po těle.

Bavlna Deluxe

Splňuje ta nejpřísnější kritéria na kvalitu materiálu. Je určitým mezistupněm mezi klasickou bavlnou a bavlněným saténem. Vlákna té nejlepší bavlny jsou utkána v plátnové vazbě, díky čemuž jsou pevnější. Povlečení je hebké a příjemné na dotek.

Bavlněný satén

Zamilujete si ho pro jeho měkký, hladký povrch a hřejivost. Oproti mikrosaténu vás i zahřeje. Povlečení z bavlněného saténu je krásné na pohled a příjemné na omak. Patří ke špičkám mezi materiály, ze kterých se povlečení vyrábí.

Barvy zůstanou lesklé i po častém praní. Může se pochlubit přirozeným leskem a jemností. Ale POZOR. Nepleťte si ho se saténem z polyesteru, který je hodně lesklý a náchylný k poškození.

Mikrosatén

Povlečení z mikrosaténu vás překvapí jemnými vlákny, která jsou až 1000krát tenčí než bavlněná vlákna. Mikrosaténové povlečení je praktické, stálobarevné a bude vám sloužit dlouhou dobu. Hodně rychle schne, není potřeba ho žehlit a je zdravotně nezávadné. Hodí se i pro alergiky, což potvrzuje certifikát Öko-Tex Standard.

Romantický motiv

Kromě barvy a materiálu je vhodné vybrat povlečení, které vás nebude nijak dráždit, naopak zklidní rozbouřenou mysl plnou zážitků. Dopřejte si i trochu romantiky jemných kvítků a pastelových barev.

Užijte si váš svatební den se vším všudy. Udělejte vše proto, abyste na něj vzpomínali s radostí a láskou. Užívejte si ho plnými doušky.