Originální dárek potěší každého svatebního hosta

1. srp 2022

Jak aktivně zapojit instax ve svatební den už jsme popisovali v tomto článku. Tentokrát se podíváme, jak mohou instatní snímky zaujmout jako originální dárek pro svatebčany.

Snad na každé svatbě najdeme stoleček, na kterém je vyrovnáno velké množství mini vín, balíčků s oříšky, malých mýdel nebo jiných drobných dárků, které jsou součástí výslužky. Co kdybyste ale k takovému dárku připojili i milou fotovzpomínku? Pro inspiraci přinášíme pár tipů.

Na internetu najdete nepřeberné množství nápadů, čím své hosty obdarovat. A není náhodou, že největšímu obdivu se stále dostává originálním handmade a homemade dárkům, které díky vlastnímu rukopisu a vloženému času do přípravy získávají úplně jiný rozměr.

Snímky instax dodají dárkům wau efekt

Hojně oblíbenými jsou tzv. jedlé dárky. Nejrůznější laskominy jako mandle v čokoládě, pečené čaje, domácí sirupy nebo třeba jablečný mošt. Všechny tyto dárky můžete jednoduše ozdobit visačkou v designu vaší svatby. Nezapomeňte doplnit ručně psané poděkování a instaxovou fotku novomanželů. Uvidíte, že se díky tomu z obyčejného balení bonbónů nebo sklenice domácí marmelády stane jedinečný dárek, který se svou originalitou vryje do paměti každého hosta. Pokud jako balení pro své dárky zvolíte krabičku, můžete snímek jednoduše ukrýt do víčka.

Vzpomínkové leporelo

Budete mít na svatbě méně hostů nebo nechcete obdarovávat každého zvlášť a dáváte přednost dárkům pro celou rodinu nebo pár? Věnujte jim kapesní vzpomínkové leporelo. Využít můžete krásnou papírovou skládačku pro deset instantních fotografií velikosti Instax Mini. Album navíc vytvoříte opravdu rychle. Fotky nemusíte nijak lepit, stačí je pouze vsunout do připravených výseků a skvělý dárek je na světě.

Při tvoření těchto dárků doporučujeme používat fotoaparáty nebo tiskárny Instax. Právě tiskárny nebo hybridní fotoaparáty umožňují jednoduchý tisk fotek uložených ve vašem telefonu. Ty tak mohou ožít i po dlouhých letech na instantních snímcích.

Věnujte vzpomínky na společné chvíle

Pokud byste chtěli dárky pro své hosty více personalizovat, věnujte jim vzpomínku na vaše společně strávené dny, události či momenty. Instantní fotografie instax vložte do rámečků nebo stojánků, které si svatební hosté odnesou domů a okamžitě mohou vystavit na stůl nebo poličku. Uvidíte, jak se kamarádka z vysoké školy rozesměje při vzpomínce na společná studentská léta nebo jak se mamince zalesknou oči při pohledu na fotky z dovolené u Máchova jezera.

S výběrem toho správného instaxu vám pomůže náš web https://instax.cz/