Nenechte si ujít tradiční Svatební veletrh v hotelu Diplomat!

1. úno 2016

Svatbu a její plánování je nutné si především užít. Letošní 16. ročník tradičního Svatebního veletrhu v Diplomat v pražských Dejvicích se koná pátek 5. a sobotu 6. února 2016.
Hlavní novinkou jsou workshopy na zajímavá témata z oblasti předsvatební přípravy i samotného „Dnu D“. Můžete se také těšit na zajímavé hosty  z oboru, kteří Vám předají mnoho užitečných rad. Více než stovka vystavovatelů svatebních potřeb a doplňků nabídne vše pro vás velký den pod jednou střechou.

Jako obvykle bude připraven bohatý doprovodný program. V letošním roce je asi největším lákadlem kuchařská show Pierra Léotarda, francouzského kuchaře s Michelinskou hvězdou, jenž se inspiroval v kuchyních Francie, Tahiti či Hong Kongu. Svoje chuťové buňky budete také moci potěšit méně obvyklými delikatesami, jako jsou ústřice. Tradičně se můžete těšit na módní přehlídky, ukázky líčení, chybět nebude ani tradiční Souboj nevěst.

Programem bude provázet moderátorka Markéta Mayerová. Dále vystoupí zpěvačka a herečka Michaela Doubravová, známá ze seriálu Ulice, kapela Project Sax, netradičně spojující hru na saxofon s moderní hudbou, a přijde i kouzelník.


Otevírací doba veletrhu:

  • Pátek, 5. února 2016: 14:00 – 20:00
  • Sobota, 6. února 2016: 10:00 – 20:00

 
Vstupné:
50 CZK/osoba/den (vstupenky je možné zakoupit u vstupu do hotelu)