Nenechte si ujít tradiční Svatební veletrh v hotelu Diplomat!

11. pro 2017

V pátek 26. ledna a sobotu 27. ledna 2018 se Vienna House Diplomat Prague bude hemžit inspirací, jak si maximálně užít a vylepšit svoji svatbu.

I v letošním roce se chceme opět odlišit od jiných veletrhů zaměřením na ukázku nových trendů a vzdělávacím programem ve formě workshopů.

Návštěvníci se mohou těšit na více než 100 vystavovatelů se svými akčními veletržními nabídkami a na bohatý program. Na přehlídkovém mole letos uvidíte nejen modelky v nádherných svatebních šatech věhlasných světových značek, ale mysleli jsme i na vaše snoubence s ukázkou obleků. Mezi předvádějícími modely uvidíte i vítěze Muže roku. O hudební vystoupení se postará duo VeroNikol a Kateřina Šildová, která ztvárňuje roli Agnes muzikálu Krysař, a osobně zazpívá svou Svatební píseň i Jarek Šimek.

Celou show bude moderovat David Gránský.

Jak zvládnout svatbu hravě? Vyzkoušejte svatební workshopy

Novomanželům na workshopu v rámci Svatebního veletrhu v hotelu Diplomat poradíme, jaké jsou vhodné střihy šatů dle typu postavy, jak připravit svoji pleť před svatbou či jaká jsou právní úskalí svatby a jak jim předcházet předmanželskou smlouvou.

Jaké budou trendy v roce 2018?

Kromě workshopů bude zajímavý také tematický salónek, kde nastávající nevěsta a ženich zjistí, jak vypadá punkrocková svatba nebo jak uspořádat obřad ve stylu Bohu (tzv. Bohemian style). Předpokládá se, že právě tyto dva trendy budou dominovat svatbám v roce 2018.

BOHO SVATBA 
Bohemian style a Bohu styl v sobě mísí prvky etna, hippiee a gypsy stylu. Bohémský styl je úzce spjat s přírodou. Ideálním svatebním prostorem je proto například stodola, zahrada, louky, pole či srub. Dekorace se nese v přírodním duchu. Ideální volbou je množství živých sezonních květin, naaranžovaných v ozdobených skleněných lahvích či v zavařovacích sklenicích. Svatební šaty by měly být jednoduché a vzdušné. Vlasy by měly působit nedbale, jako by byly rozfoukané větrem. Bohémský styl je vhodný pro všechny ženy, které nemají strach odlišit se a ukázat svou osobitost. Boho styl je velmi podmanivý, ženský a přirozený. Dozajista v něm nenajdete tuny líčidel, umělé řasy či několika centimetrové nehty.

PUNKROCKOVÉ SVATBY 
Inspirací pro punkrockovou svatbu se stává vlastní tetování nebo netradiční barva vlasů. Dovoleno je v podstatě vše, co je v rozporu s romantikou. Snoubenci můžou jít úplně vlastní cestou, nebojí se kombinovat klasické svatební prvky s jejich představou, například krajkové šaty s prvky z kůže a obrázkem lebky. Místo nazdobeného automobilu se na svatbu vydají na Harleyi. Místo lodiček si obují pracovní boty, prstýnky nahradí tetováním s originálními motivy.

Sledujte Facebook Svatební veletrhu v hotelu Diplomat, kde jsou pro Vás připraveny soutěže o hodnotné dary. Více na www.svatebniveletrh.cz

Otevírací doba veletrhu:

  • Pátek, 26. ledna 2018: 15:00 – 19:30
  • Sobota, 27. ledna 2018: 10:00 – 16:00

Vstupné:
50 CZK/osoba/den (vstupenky je možné zakoupit u vstupu do hotelu)

Foto: Martin Pibyl