Nejkrásnější vůně pro svatební den. Zvolte tu nejlepší!

27. zář 2021

Každá z nás chce, aby náš svatební den byl ve všem dokonalý. To se týká nejen líčení, účesu či oblečení, ale také parfémů. Správný parfém může váš den D posunout ještě na vyšší úroveň, výběr vůně by se proto neměl podceňovat! Nabízíme několik užitečných rad, jak pro ten nejkrásnější den vybrat nejlepší parfém.

Vůně má unikátní schopnosti: může vyvolat emoce a konkrétní vzpomínky. Parfém, který si vyberete na vaši svatbu, vám bude velký den připomínat ještě dlouho poté. “Oblečte se” do vůně, ve které se budete cítit maximálně pohodlně.

Existuje několik univerzálních tipů:

●        Svatební vůni si vyzkoušejte několik dní před obřadem. Pochopíte, jestli je to opravdu vaše vůně    a jestli vám sedí.
              

●        Parfém na svatbu by měl ladit s vaší svatební kyticí. Vůně a květiny v kytici by se měly navzájem doplňovat, nikoli vylučovat.
              

●        V den vaší svatby naneste parfém také na vlasy. Vydrží déle.
              

●        Vezměte do úvahy roční období. Příliš těžké parfémy se nehodí k letní svatbě, stejně jako lehké      k té zimní.
              

●        Při výběru parfému dávejte pozor i na místo konání. Pokud bude na letní zahradě, volte parfémy    s tóny polních květů. Rozhodli jste se vzít na břehu moře? Doplňte svůj vzhled parfémem se svěžími vodními akordy.

Nabízíme výběr parfémů, které dovrší ideální vzhled nevěsty.

Jo Malone White Jasmine & Mint

Jo Malone je považovaný za jednoho z nejúspěšnějších výrobců luxusních parfémů. Mezi ně patří White Jasmine & Mint, tato vůně ideálně dovrší váš vzhled. Jde o klasický květinový parfém se svěžími tóny máty, který se bude krásně otevírat na jaře.

Dior Poison

Smyslnost, svoboda a krása, to je parfém Poison od značky Dior https://makeup.cz/brand/24201/. Velmi “chutná” vůně, která vás zahalí do sladkého závoje, okamžitě okouzlí svou elegantností a vznešeností. Tóny parfému Dior Poison krásně znějí v zimě.

Givenchy Eau de Givenchy

Tento parfém se hodí pro letní svatbu. Pokud máte ráda svěží citrusové tóny, je to nejlepší volba. Vonná kompozice Givenchy Eau de Givenchy se vyznačuje elegantním zněním tónů pomeranče, citronu a bergamotu, které se prolínají s akordy cedru, vetiveru a bílého pižma.

Calvin Klein Euphoria Deep

Ideálně se rozvoní na podzim. Ve složení ucítíte elegantní tóny růže a pivoňky, které doplní akordy bílého pepře, kaskalonu a mandarinkových listů. Celou vonnou kompozici uzavírají tóny pačuli, pižma a dřevité tóny.