Konec propocených košil, aneb jak přežít svatbu v horkých letních dnech

5. srp 2019

Chystáte svatbu? Jsou u Vás propocené košile na denním pořádku? Musíte se neustále omezovat ve výběru oblečení? Domníváte se, že některé kousky jistých barev a materiálů si prostě nemůžete dovolit, protože vše propotíte? Můžete. Přestaňte se omezovat. Užijte si naplno Váš svatební den. Tričko pod košili GOBI Vám zajistí, že už žádnou košili v podpaží nepropotíte.

Foto: mojegobi.cz

Váš svatební den se blíží...

Představy svatebního dne? Všechno musí klapat do posledního detailu – jídlo musí být přinejmenším skvělé, všichni hosté se musí neustále bavit, nevěsta musí kytici hodit správně, aby dolétla ideálně tam, kam si nevěsta přeje a fotograf, i kdyby se měl uběhat, musí zachytit i ty nejmenší detaily. Je jasné, že kdyby to bylo v lidských silách, objednáváme si i to nejdokonalejší počasí. Jsou ale věci, které ovlinit dokážete, ačkoliv o tom dost možná, ani nevíte.

Nevěsty nenechávají nic náhodě

Nevěsta řeší šaty s dostatečným předstihem. Někdy  dokonce ještě před tím, než ji její nastávající požádá o ruku. Přinejmenším ve svých představách. Pochopitelně. Vybrat svatební šaty totiž rozhodně není jednoduchá záležitost a mít do nich svoji vysněnou figuru už vůbec ne. Chce to dostatek času, energie a pevných nervů. Výsledek pak ale rozhodně stojí za to.

Příprava svatebního outfitu pro muže

Foto: mojegobi.cz

A co pánové? Příprava outfitu na svatbu  u mužů často není natolik důsledná, jako je tomu u žen, ale to neznená, že je horší. Ženich, svědek i další pánové, kteří se svatby účastní, často volí oblek. Aby ne, je to nesmrtelná klasika. I když, nebudeme si nic nalhávat, vydržet v obleku během letní sezóny, když teploty mnohokrát převyšují 30 stupňů celsia, je od mužů úctihodný výkon. Škoda jen, že myšlenky některých ženichů nesměřují k jejich nastávající ženě, která (nejen) ve svatebních šatech vypadá prostě úžasně, ale svým pohledem nenápadně posouvají rafičky hodinek dopředu. Vědí totiž, že obřad bude trvat ještě minimálně 30 minut a to se chtě nechtě, v obleku prostě uvaří. Jak kdyby nestačilo, že jimi zvolenou, tak zatraceně drahou košili, celou propotí.

Tuto, pro některé muže hořkou, pro jiné trapnou vzpomínku, si navíc budou muset dalších 30 let připomínat vždy, když otevřou album se svatebními fotografiemi. My ale víme, že existuje řešení. Existuje něco, co mužům dodá jistotu, kterou v tento den tak zatraceně potřebují. A je je jedno, jestli se jedná o ženicha, svědky, nebo jeho přátelé.

Foto: mojegobi.cz

Tričko pod košili GOBI – jistota, že Vaši košili nepropotíte

Tričko pod košili GOBI, které zabraňuje propocení podpaží, totiž může obléknout naprosto každý, včetně žen. Nejenže tričko GOBI, které je vyrobeno z kvalitního materiálu, zaručeně nepropustí pot. Má i spoustu dalších výhod. Zabraňuje zápachu a jeho výstřih do tvaru V zajišťuje, že při rozhalence není tričko vůbec vidět.

Tričko má navíc prodloužený design, takže zůstane vždy zastrčené. Ti z vás, kteří mají obavy, že bílé tričko bude pod košilí prosvítat, ujišťujeme Vás, že obavy nejsou na místě. Gobi je tričko pod košili, které se kromě bílé, vyrábí i v barvě tělové, která se pod bílou košili dokonale hodí – tričko se stává zcela neviditelným. Pro ty, kteří na svatbu volí košile tmavších barev, mohou sáhnout po černém tričku gobi. Všechna trička jsou ve velikosti S,M,L a XL.

Věřte, že tričko pod košili GOBI, nepropotíte ani v ty nejteplejší letní dny a že Vám dodá jistotu, pohodlí a výrazně přispěje k tomu, abyste si tento jedinečný den užili naplno.