Instatní fotoaparáty CANON ZOEMINI C a S

12. srp 2019

Svatební obřad a následná oslava je plná nezapomenutelných momentů a událostí. A ty rozhodně stojí za zaznamenání. Až budete po náročném, avšak nejdůležitějším dni svého života vzpomínat na usměvavé hosty, plný taneční parket a pozitivní a dojemnou atmosféru, zjistíte, že čím víc upomínkových fotografií a předmětů máte, tím budou vaše vzpomínky barvitější a nikdy zcela nevyblednou.

Na to je ovšem nutné myslet již při plánování svatebního dne. Kromě profesionálního fotografa, který je v dnešní době téměř samozřejmostí, je vhodné doplnit své fotografické zdroje ještě dalšími možnostmi. Ať už jsou to oblíbené fotobudky nebo tzv. instantní fotoaparáty.

Instantní fotoaparáty jsou vlastně fotoaparáty s integrovanou tiskárnou. Díky nim můžete tisknout okamžitě kdekoliv a kdykoliv. Například instantní fotoaparát ZOEMINI S od společnosti Canon dokáže, kromě okamžitého výtisku snímku, vytvořit perfektní skupinové selfie hostů pomocí dálkové spouště díky aplikaci Canon Mini Print. Fotopapíry mají navíc samolepící zadní stranu. Co třeba dát hostům takovýto instantní fotoaparát k dispozici, aby každý udělal momentku charkteristickou pro vaši svatbu a výsledný snímek nalepil na větší formát čtvrtky nebo kartonu? Vznikne tak působivá koláž plná rozmanitých momentů z nejrůznějších úhlů pohledu. Vždyť každý si svatbu užívá osobitým způsobem a každý vidí její podstatu v něčem jiném. CANON ZOEMINI S také disponuje reflexním zrcátkem, které usnadňuje pořízení perfektních selfie snímků. Ženich s nevěstou si tak mohou jednoduše a rychle vytvořit vlastní fotoalbum přímo na svatbě! Výsledek máte okamžitě v ruce a můžete jej třeba pověsit ozdobnými kolíčky na připravenou šňůrku a v průběhu svatby ji postupně doplňovat. O zábavu je postaráno!  

Instantní fotoaparáty ZOEMINI S přináší velkou míru kreativity v hezkém barevném designu  a v kvalitním provedení. Technologie Zink navíc umožňuje tisknout bez nutnosti inkoustových náplní. Výsledné snímky budou ostré, odolné proti roztržení i namočení. Budete mít vzpomínku, která vydrží a která vám bude neustále připomínat ten nejhezčí den v životě.

Pokud se rozhodnete pro levnější, ale zato barevnější verzi, je tu CANON ZOEMINI C, která se vyrábí hned ve čtyřech výrazných barevných provedeních.

Kapesní velikost CANON ZOEMINI vám zaručí, že instatní fotoaparát nevyužijete jen na svatbě. Vždyť už svatební cesta bude jistě plná zajímavých okamžiků, které budete chtít mít co nejdříve po ruce. Kromě vstupenek z výletů či přírodnin z cest tak budete vlastnit také okamžitě zaznamenané upřímné momentky, které už nebude zatěžovat postprodukce. Takové veselé upomínky také třeba můžete zaslat tradiční poštou svým nejbližším jako vtipnou zprávu „jak se máme“.           

Více informací o instantních fotoaparátech Zoemini najdete na stránkách canon.cz: 
https://www.canon.cz/cameras/zoemini-s/
https://www.canon.cz/cameras/zoemini-c/

Zakoupit je můžete až do konce srpna s 10% slevou na mall.cz při uvedení kódu ZOESMALL2019: