Holky budu se vdávat a už jsem strávila na internetu a v diskuzích X hodin.

27. lis 2017

Není lepší si to zařídit osobně než online, trošku si to plánování užít? Zvu tě na BRNO SVATEBNÍ VELETRH, který se koná  v pátek 19.1. od 15-19hod a v sobotu 20.1. od 10-18hod vedle obchodní galerie Vaňkovka ve Fait gallery.

INSPIRACE, OCHUTNÁVKY A MÓDNÍ PŘEHLÍDKY, BEZVA ATMOSFÉRA PŘI PLÁNOVÁNÍ SVATBY. Vše na jednom místě, příjemná atmosféra a super lidi. CO TAM NAJDU? Hlavně svatební šaty, prádlo, boty i nadměrné velikosti, společenské šaty pro maminku, svědkyni nebo na ples. Módní přehlídky svatebních salonů a pánské módy a VIP přehlídky návrhářů OSMANY LAFFITA, PONER, MICHAL MIROSLAV KNOT. Jen tady můžeš vyhrát zapůjčení luxusních svatebních šatů z ateliéru PONER.Bude přehlídka plavek Neonky od Nely Slovákové, na mole uvidíš známé tváře z modelek a blogerky. Moderuje EVA DECASTELO a hostem veletrhu je NIKOL MORAVCOVÁ z Bloges Robes, která se s vámi podělí o svou životní love story. Víte, že se taky příští rok vdává?

Nech se nalíčit a učesat. A když ON se mnou nechce jít. Myslíš snoubence? Neboj i pro něj je tam klidný koutek – máme pokojíček přímo pro pány, vybere si svatební oblek a košili, boty, doplňky a v chill-zoně si odpočine a dá kafe nebo víno.  Jo a pozor, soutěžíme o pánský oblek na míru od  f. PLEŠINGER.

Co dál? Za mě je koutek s cukrárnou a kávičkou. Ty nejlepší cukrářky chystají ochutnávky dortíčků přímo na místě, makronky, pusinky, cupcakes, k tomu  výborná káva. Taky zde je soutěž s cukrárnou KOLBABA  o svatební dort a sladký bar za 10.000Kč.V každém pokojíčku je něco extra. Když odložíte děti do dětského stanu, kde je pohlídají skvělé TETIČKY, bude mít i čas si v klidu vybrat svoje vysněné snubní prstýnky. Třeba zrovna od ŠPERKY KORBIČKA, který věnuje jednomu šťastnému páru prstýnky za 30.000Kč. Zážitky si můžete nechat zvěčnit fotografy a kameramany, ve Vaňkovce najdete i jedinou pojízdnou fotobudku v ČR FOTOBUS. Je vždy lepší se s fotografem a kameramanem vidět osobně, vzájemná sympatie je důležitá, budeš se na ně usmívat celý svatební den. Také si najdeš hudební skupiny a DJ, kteří umějí rozjet party. Nemáš místo na hostinu, obřad nebo hledáš catering, tak šup do pokojíčku SVATEBNÍ DEN, kde najdeš, co hledáš a dát si něco na dobrého.

Moje srdcovka je ovšem DOKONALÝ DOJEM květiny, dekorace k zakoupení i zapůjčení, svatební oznámení, koordinátorky. Neboj, i tady je soutěž o květiny a dekorace z DECSTORE za 10.000Kč. A co po svatbě? No přece PERFECT LIFE – PRO ŽIVOT tady si můžeš zařídit hypotéku, pojištění, vyzkoušet novou postel nebo si založit list svatebních darů v prodejně s nábytkem. P. S. Líbánky nebo že by rovnou svatba v zahraničí? Soutěž o letenky na Kanárské ostrovy s Canaria travels poběží v lednu na rádiu KROKODÝL  a další o luxusní víkend s polopenzí v Luhačovicích v pětihvězdě WELLNES&SPA HOTEL AUGUSTINIÁNSKÝ DŮM s online zpravodajským portálem BRNĚNSKÁ DRBNA. To jsou ceny celkem za více než za 150.000Kč a jsem si jistá, že by se ti něco z toho svatbu hodilo. SLEDUJ NÁŠ FACEBOOK A NIC TI NEUNIKNE, ROZDÁVÁME VOLŇÁSKY.

Každopádně v pátek i sobotu bude bohatá SVATEBNÍ TOMBOLA o další super ceny.  K veletrhu chystáme doprovodnou výstavu v obchodním centru Vaňkovka od 10.-20. Ledna 2018, si zde můžeš prohlédnout historické svatební vozy, vyfotit se v pojízdné fotobudce, zvolit nejkrásnější šaty či svatební dort. Vybrané obchody budou zapojeny do BRNO SVATEBNÍHO VELETRHU, takže získáte výhody či slevy, které si již nebudou opakovat. Seznam najdete brzy na www.brnosvatebniveletrh.cz  

CHCI TO!!! KDY A KAM MÁM PŘIJÍT? 19.-20. 1. 2018 na BRNO SVATEBNÍ VELETRH, FAIT GALLERY, VE VAŇKOVCE 2, BRNO vedle obchodní galerie Vaňkovka, zde můžeš zaparkovat nebo přijet MHD. Vstupné symbolických 100,-Kč a děti do 12 let zdarma. Spěchej, prvních 50 návštěvníků dostane v pátek v 15-19hod i v sobotu 10-18hod dáreček a welcome drink.