Chystáte se po svatbě stavět dům?

25. říj 2016

Stalo se i pro Vás Beremese neodmyslitelnou součástí Vašeho svatebního plánování a nechcete se po svatbě rozloučit? Svatební přípravy již nejsou aktuální, ale možná právě uvažujete nad vlastním bydlením a hledáte užitečné informace a zkušenosti ohledně stavby, rekonstrukcí a zařizování. Pojďte na Modrou střechu, kde vládne stejná pohodová a přátelská atmosféra jako na Beremese.

Co na Modré střeše najdete?

Modrá střecha má stejnou strukturu jako Beremese. Najdete zde fórum plné diskusí, fotoblogy plné rozsáhlých galerií či bazar plný užitečných věcí do domácnosti.

Fórum
Místo, kde si přečtete užitečné informace a vzácné zkušenosti. Můžete se zeptat na problém, který vás trápí a určitě se najde někdo, kdo Vám poradí.

Fotoblogy
Místo, kde najdete inspiraci. Můžete si prohlížet stovky alb ze staveb domů, z rekonstrukcí, návrhů, zařizování interiérů či realizací zahrad.

Profesionálové
Místo, kde najdete odbornou pomoc pro Vaši stavbu a bydlení. Najděte svého dodavatele na stavbu, nebo si prohlédněte Shopy s inzeráty s novým zbožím pro Váš domov.

Bazar
Místo, kde nakoupíte stavební nářadí, zařízení interiéru či pomůcky do zahrady z druhé ruky.

Nemusíte se s přítelkyněmi, které jste si na Beremese našli, rozloučit. Pojďte na Modrou střechu, udržujte kontakty dále a najděte nové, inspirativních přátel i na Modré střeše.

Pociťte atmosféru Modré střechy hned: