Bohémové, romantici, rebelové… vyberte si prsteny podle toho, jací jste vy dva!

15. čvc 2019

Způsob, jakým žijeme, oblékáme se a třeba i to, jaké šperky si vybíráme, vyjadřuje naši osobnost. Zohledněte to i při výběru snubních prstenů. Najděte takové, které o vás něco prozradí a budou vám dělat radost po celý život.

Čistá krása pro minimalisty

Máte rádi designové věci, ladné křivky a žádné zbytečnosti navíc? Pak jsou minimalistické prsteny pro vás to pravé. Jejich jemné linie a drobné kamínky dokazují, že v jednoduchosti je krása! Skvěle se kombinují s jakýmkoliv outfitem a působí velmi decentně.

Růžová pro romantiky

Jsou u vás emoce na prvním místě a máte rádi romantiku? Právě vás by mohly zaujmout šperky z růžového zlata, které jsou letos opravdu v kurzu! Rozhodně nepůsobí kýčovitě, ale jsou něžné, krásně ladí s pokožkou a tato barva dává skvěle vyniknout kamínkům. Výjimečnost tohoto druhu zlata vynikne hlavně v reálu. Prohlédněte si jej naživo například v klenotnictví Bisaku, které se pyšní širokou nabídkou nejrůznějších prstenů. Růžové zlato v prodejnách Bisaku mile překvapuje i pány, kteří si snubní prsteny v této barvě často vybírají i pro sebe. 

Výrazné prvky pro rebely

Je každý váš den plný zážitků, muziky, přátel, pohody i trochy adrenalinu? Nebojte se svou rebelskou duši promítnout i do originálního designu prstenů. Zdobné prvky zaujmou každého a na prsteníčku budou nepřehlédnutelné!

Něco pro vyznavače luxusu

Máte rádi elegantní styl a převládá u vás formální vkus? Pak k vám určitě padnou prsteny v klasické zlaté barvě. Při výběru kamínků nezapomeňte upřednostnit reprezentativní briliant! Je to krása, která vynikne a jeho lesk vydrží navěky. 

Zdobnost pro bohémský styl

Nebojíte se zajímavých vzorů, zdobnějších designů, originálních prvků a nápaditých tvarů? Držte se jich i při výběru prstenů. Dejte originálním designem najevo vaší nespoutanou povahu. Bohémský styl si zaslouží zajímavý doplněk, který se stane nedílnou součástí vaší osobnosti.

Praktičnost pro sportovce

Existuje prsten, který obstojí, i když jej zapomenete sundat třeba při sportu? Rozhodně ano! Akční povahy, volte prsteny hladké, v rovném či lehce zaobleném profilu. Co se kamínků týče, vyberte jich raději menší počet a upřednostněte vsazené brilianty. Ty jsou odolné díky své přirozené tvrdosti. Takový šperk s vámi zvládne vše. Stále však mějte na mysli, že prsten je vzácný šperk, který by se měl dobře opatrovat. 

Prsteny, které si vyberete podle vaší povahy a stylu by měly být nejen krásným doplňkem, ale zároveň symbolem citů. Právě tím se inspirují při výrobě šperků v klenotnictví Bisaku. Přijďte se do některé z jejich prodejen sami přesvědčit a vyberte si prsten z lásky.