5 tipů pro perfektní svatební šperky

7. srp 2019

Ačkoliv nevěsta pro svůj svatební den řeší především svatební šaty, dokonalý účes a perfektní nalíčení, neměla by zapomínat i na vhodné šperky, které svatební šaty skvěle doplní a nádherně podtrhnou krásu nevěsty. Jaké šperky však pro tento výjimečný den zvolit? Mrkněte na 5 tipů, které šperky pro svůj velký den vybrat a kterým se raději vyhnout. Svatební šperky můžete získat i zdarma – zapojte se do akce „Šperky za fotografii zdarma“ u českého výrobce šperků Evolution Group CZ.

1. S perlami nikdy nešlápnete vedle

Perly jsou vůbec nejoblíbenějším šperkem, který si volí většina nevěst. Jsou totiž jednoduché, čisté, elegantní a k bílým svatebním šatům zkrátka perfektně padnou. V nabídce dnes najdete nepřeberné množství všech možných perliček různých tvarů i barev a vybírat můžete z levnějších bižuterních perel, avšak taková jedinečná událost jako je svatba si zaslouží honosnější šperk, vyzkoušejte proto třeba pravé říční perly.

2. Slaďte náhrdelník s náušnicemi

Máte-li jednoduché svatební šaty bez výrazného zdobení, můžete si dovolit doplnit je náušnicemi i náhrdelníkem. Ideální je zvolit takové šperky, které k sobě hezky ladí, podívejte se proto po nějaké soupravě šperků .

3. Vyčesaný drdol dá vyniknout výrazným náušnicím

Pokud se nechystáte mít ve svůj svatební den rozpuštěné vlasy, ale zvolíte například vyčesaný drdol či vlasy stažené dozadu, sáhněte po dlouhých výrazných náušnicích, které se na odhalených uších budou krásně vyjímat.

4. Méně je někdy více

Nádherně zdobené šaty plné krajek a ozdobného vyšívání jsou samy o sobě moc krásné, není proto třeba je doplňovat ještě výraznými šperky, s kterými by pak celkový dojem mohl působit až přeplácaně. Sáhněte proto spíše po jednodušších špercích, které svatební šaty jemně doplní. Vhodné jsou decentní jednobarevné náušnice typu pecky, řetízek s drobným přívěskem nebo jednoduchý náramek.

5. Svatba na louce? Ozdobte se lučním kvítím

Květinové šperky jsou v dnešní době velkým trendem, navíc pokud Vás čeká svatba na louce nebo v lese, jsou přímo ideální volbou. Splyňte s přírodou a ozdobte se květinovým náramkem nebo čelenkou z lučního kvítí. Pokud jste šikovná, šperky si zvládnete vyrobit sama, případně je možné si je objednat v některých specializovaných květinářství.

Chcete získat šperky na svatbu dle vlastního výběru zdarma?

Zúčastněte se akce „Šperky za fotografii zdarma“ u českého výrobce šperků se Swarovski krystaly Evolution Group CZ. Na e-shopu zakoupíte šperk dle vlastního výběru, následně se pomocí fotografie pochlubíte, jak Vám šperk ve svatební den slušel a pokud bude mít Vaše fotka úspěch, získáte zpět až 1 500 Kč! Akce se mohou zúčastnit nejen nevěsty, ale také družičky nebo svatební hosté. Tak neváhejte a zapojte se do akce také. 😊