coverphoto
Neaktivní

petulia79

Nevěsta
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 6. čvc 2014
Info o svatbe
Svatba byla 7. 8. 2015
3155
dní po svatbě
Aktivita
22 příspěvků ve fotoblozích
10 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Srpen 2015
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatebni koordinátor
Svatební agentura Valérie, paní Vraná
Svatební koordinátorku jsme měli pouze na obřad a jsme za to moc rádi, nemuseli jsme řešit nic (vývazky, řazení svatebčanů, házení rýže, občerstvení hostů apod.), při focení nám navíc ochotně nosila vodu, což při horku, které jsme ten den měli, fakt bodlo! Pokud nemáte někoho z rodiny či přátel, kdo by to řídil nebo je jen nechcete zatěžovat dalšími úkoly navíc, určitě na obřad služby koordinátorky doporučuju, víc si to užijete :)
výzdoba
Obchod kvítím, Bezno
Výzdobu svatební tabule měla na starosti také paní Zeithamlová a musím říct, že ji připravila přesně tak, jak jsem si přála, úžasná práce, děkuju mockrát!!!
květiny
Obchod kvítím, Bezno
Paní Zeithamlová dělá svou práci na jedničku, moje květina vypadala přesně tak, jak jsem si ji vysnila! I ostatní kytičky byly krásné, takže velká spokojenost....původně sice zapomněla na vývazky, ihned ale zmobilizovala kolegyně v obchůdku, které je narychlo udělaly a všechno tak bylo v pořádku, můžu jen doporučit!!!
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Nádherné snubní prsteny, které ale po 5 dnech nošení vypadají jak po 5 letech :-/ oceňujeme doživotní servis zdarma
účes
Kadeřnice Zdeňka Jiránková, salon Pretty Woman, Kosmonosy
Úžasná kadeřnice a osoba v jednom, vytvořila mi nádherný účes, který vydržel celý den! Mám pocit, že jsem díky svatbě našla svou kadeřnici, celý život jsem do kadeřnictví nerada chodila, díky této slečně už to tak nebude :)
make-up
Irena Fišerová
Moc milá a šikovná osůbka, make-up krásně vydržel tu naší svatební výheň 39°C, což asi mluví za vše :-D
obuv
Střevíce a více
Obsluha super, prodavačky se mi věnovaly opravdu dlouho a snažily se pro mě najít ty správné boty (což je nadlidský úkon, obecně totiž mívám velký problém boty sehnat). S botami jsem odtamtud nakonec odcházela, za což jsem byla opravdu velmi vděčná. Co mě ale hodně rozladilo je to, že boty vůbec nevydržely...už když jsem šla z obřadu, tak jsem zjistila, že mám obě boty na špičce docela dost odřené (nechápu, jak se to stalo) a nedají se už dál nosit, jedině na ně nalepit nějakou ozdobu. Boty jsou kožené a nechtějte vědět, kolik stály...mé nejdražší boty v životě, při koupi jsem se uklidňovala tím, že boty prostě potřebuju a hlavně že je po svatbě unosím, což s těmi odřeninami nehrozí...nafackovala bych si, ale co se dá dělat :-/
ženichův oblek
Bandi, Praha
Velká spokojenost, ženicha jsme tam oblékli od hlavy až k patě, asistentka byla moc příjemná a cenově nás to taky vyšlo krásně. Super!! :)
Žádné příspěvky