coverphoto
Neaktivní

petule_zvire

Petra Krámková
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Naše heslo: nejlepší je originál :)
zaregistrovala se 15. dub 2012
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 13. 4. 2012
4390
dní po svatbě
Aktivita
3 příspěvky ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +36
Svatební album
Petra Šichová a Lukáš Krámek
13. 4. 2012 Praha | 40 fotek
obuv
ženich - Creepy Daemonia, nevěsta - Clara Barson
Ženichovy boty jsou zakoupené v Camden Town v Lodnýně, dají se ale sehnat i v internetových obchodech, i když za podstatně vyšší ceny. Jsou originální a zároveň dobře vykompenzují podpatky nevěsy ;) No a nevěsty botky, ty jsou prosté a jednoduché z CCC. A táááák pohodlné!
bižuterie
Avon
Náhrdelník Samson - rozkošná blbinka na netradiční svatbu :) A výběr různých perlových náušniček taky dobrý.
doplňky nevěsty
Calzedonia
Tělové punčochy z Calzedonia vydrží opravdu všechno. Od střepu z rozbidého talíře, který se mi zapíchnul do nohy, zůstala po něm dírka cca 2 mm, která se za celý zbytek dne vůbec nerozjela. Až po pejsánka, který se o mě pěkně při vítání po únosu nevěsty pěkně opřel, udělal mi na noze šrám asi 4 cm a na punčochách ani rána :)
svatební šaty
Princezna Pampeliška - Jana Klapetková
Pokud si přejete mít opravdový originál, nechte si ho ušít :) A ty nejlepší tylové sukně vymýšlí a vyrábí Princezna Pampeliška. A pokud máte vlastní představu, skvěle jí vyplní, vše precizně udělané, včas dodané, navíc s tím nejlepším osobním přístupem. A umí i krásné doplňky, stala jsem se nadšenou zákaznicí :)
doplňky nevěsty
Lilly.J London
Pro nevěsty, které neholdují úplně tradičním "našlehaným" šatům bych doporučila poskládat nebo doplnit outfit z kousků a doplňků Lilly.J London - ovšem je to trochu z ruky - v Londýně :)
koláče
Pekařství Pémová, Zduchovice a Hořovická pekárna
Od paní Pémové jsme měli skvělé koláčky a krásně připravené výslužky včetně čajového pečiva a cukroví. Hořovická pekárna dodala minizákusky, které byly úplně dokonalé na pohled i na chuť :) A to vše za krásné středočeské ceny :)
civilní obřad
Pelléova vila, Praha 6
Krásné místo, milý a vstřícný personál. Když je počásko, dají se venku udělat bezvadné fotky. Pro naše představy to NEJ :)
make-up
La Beauté, Letňany - Anna Kaňová
Perfektní kosmetika včetně skvělých doporučení, jak mít v den D nejúžasnější pleť, dokonalé líčení, které vydrželo bez jediné chybičky celý den i celou noc :) la-beaute.webnode.cz
Žádné příspěvky