coverphoto
Neaktivní

petrabn

  /  36 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 30. zář 2014
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 15. 8. 2015
3140
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
29 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
obuv
Obuv Šotek
Koupila jsem si zde svatební boty značky Tamaris, paní prodavačka byla příjemná a boty jsou krásné a kvalitní.
hudba
Lucie Sinková, Radio Bonton a BBC
Skvělá DJ, která umí rozproudit zábavu. Písničky pouští na přání, případně udělá výběr podle svých zkušeností. Lucie je profesionálka, je spolehlivá a moc milá. Navíc snaživě hrála i když většina svatebčanů šla spát a zůstalo nás na parketu jen pár. Moc jí s manželem děkujeme.
hostina
HOTEL zámek BERCHTOLD
Všechna jídla byla vynikající a vína výtečná, navíc v krásném prostředí. Personál ochotný a pozorný. Na svíčkou se rádi vracíme s celou rodinou!
civilní obřad
HOTEL zámek BERCHTOLD
S manželem výběru vůbec nelitujeme a vřele doporučujeme! Veškerý personál je ochotný a spolehlivý, zejména paní Langová je velice obětavá a asistovala nám i u venkovního obřadu během bouřky. Veškerá komunikace s ní byla bezproblémová a svatební den byl i díky ní ten nejkrásnější v našem životě. Volba mít vše na jednom místě na Zámku Berchtold byla opravdu ta nejlepší.
ubytování
HOTEL zámek BERCHTOLD
Krásné pokoje a milý personál můžeme jen doporučit. Ubytování jsme hradili všem svatebčanům a tak jsme mohli slavit až do rána a druhý den si dát společnou vynikající snídani. Díky za vše!
civilní obřad
matrika velké popovice
Paní matrikářka je velice ochotná, spolehlivá a příjemná. Dokonce byla tak obětavá, že se nenechala u venkovního obřadu rozhodit bouřkou a na naše přání se spontálně pokračovalo pod nejbližšími stromy, i když byli všichni včetně ní promočení. S manželem jsme za vše moc vděční!
make-up
Romana Čížková
S líčením jsem byla velice spokojená, vydrželo dokonce v perfektním stavu bouřku během venkovního obřadu, ježdění na závodních koních s novomanželem a protančenou celou noc :-) Navíc je Romča velice příjemná a zároveň mě i krásně učesala. Nebyl pro ní ani problém přijet mě chystat ráno na zámek. Jsem jí za vše moc vděčná!
účes
Romana Čížková
Veliká spokojenost s účesem, veliké díky Romče! Účes mi vytvořila přesně podle mých představ a slyšela jsem na něj moc chvály. Dala si s ním velikou práci a co je pro mě důležité, s Romčou jsem se cítila krásná i neučená :-) je moc příjemná a čas s ní jsem si užila. Vřele doporučuji!
Žádné příspěvky