coverphoto
Neaktivní

petra0210

Petra
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 28. čvn 2014
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 22. 8. 2015
3169
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +4
Svatební album
Petra a Petr
22. 8. 2015 Praha | 8 fotek
svatební oznámení
www.novaktiry.cz
doporučuji
hudba
Muzikant a DJ - Radim Keith
Radim byl perfektní spoustu toho odspíval, hrál super písničky, že se zábava ani na chvíli nezastavila a je i skvělým moderátorem.
hostina
www.spiritka.cz
Skvělý personál, velká ochota splnit každé přání, možnost si den dopředu připravit výzdobu dle svých představ. Vynikající jídlo - měli jsme klasiku, skvělý hovězí vývyr s knedlíčky a nudličkami, perfektní svíčkovou s karlovarským knedlíkem a čokoládovou pěnu.
květiny
gerbera.cz
Paní majitelka byla neskutečně ochotná a příjemná. PO pracovní době mne pozvala na kávu, kde jsme vše probraly - jakou mám představu a rozpočet a když jsme ho překročily, poradila, kde je možné ušetřit. Svatební kytici připravovala dle nalezené fotografie na netu a když květiny přivezla v den svatby, byla svatební kytice ještě hezčí než dle mých představ.
svatební šaty
salon Adina http://www.svatebni-saty-adina.cz/
Šaty pro mne i družičky, byly perfektně připravené - krásné, čisté, voňavé.
účes
Miroslava Kubrová, Praha 5
Ke kadeřnici chodím již od dětství, takže mne zná. A i když jsem v rámci výběru svatebního účesu vyzkoušela i jiné, tato se osvědčila, přijela v 6:00 ráno k nám domů, učesala mne, mamku, svědkyni, dvě družičky a kamarádku. A to vše stihla do 11 hod., aniž by účesy ztratily na kvalitě.
výzdoba
Nevěsta
doporučuji
dorty
www.dorty-domu.cz
Měli jsme čtyřpatrový dort se dvěma různými náplněmi - belgická čokoláda s banánem a hruška se skořicí, dort byl vynikající a i ti co nemají rádi sladké si moc pochutnali. Stejně tak byly luxusní minidezerty, které jsme od nich měli.
Žádné příspěvky