coverphoto
Neaktivní

petitebabou

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 1. kvě 2015
bydlí v městě Louny
Info o svatbe
Svatba byla 8. 8. 2015
3179
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Jestli chcete výborného DJ za velmi dobrou cenu, neváhejte a oslovte Petra. Byl naprosto skvělý, splnil každé moje přání a díky své velmi dobré angličtině pobavil i anglickou část mé rodiny. Navíc jsme díky němu měli i VIP gratulanty z televize Prima. A nechybělo ani milé překvapení pro novomanžele :-) Jednoznačně DOPORUČUJI!
květiny
Monika Kubečková - MONA, Žatec
Moniku jsem oslovila na základě doporučené jiné nevěsty na těchto stránkách. Kytice nám udělala nádherné, přesně podle mého přání a pomohla nám i ozdobit auta. Rozhodně doporučuju!
hostina
Hotel U Hada, Žatec
Restaurace je vyhlášená výbornou kuchyní, a nezklamali ani na svatbě. Paní šéfová všechno krásně připravila, včetně klasických tradic jako rozbíjení talíře, společná konzumace polévky apod. Postarala se i o vkusnou výzdobu a hosté mohli přespat přímo v hotelu za speciální cenu. Ve všem nám vyšla vstříc a jídlo bylo opravdu luxusní :-)
dorty
Katka Podaná, Žatec
Katku jsem oslovila díky několika doporučením, které jsem dostala od svých přátel, a nelitovali jsme. Její dorty jsou umělecké skvosty, vytvoří cokoliv, co si budete přát a její dorty jsou nejen krásné, ale i chuťově výborné, žádné umělé ztužené tuky, ale poctivá cukrářská práce!
fotograf
Katka Samková, Plzeň
Katku jsem předem neznala, narazila jsem na její stránky při hledání svatebního fotografa. Její fotky se nám moc líbily, měly nápad a a jak říká můj manžel, který sám fotografuje, byly dobré i po té profesionální stránce. A myslím,že jsme s Katkou měli opravdu šťastnou ruku - hrozně milá holka, pro kterou nic nebylo problém a strávila s námi ještě o víc než hodinu víc, než bylo domluveno. Fotky stojí opravdu za to :-)
Žádné příspěvky