coverphoto
Neaktivní

petale

Petra
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 28. pro 2007
Info o svatbe
Svatba byla 22. 8. 2014
3529
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
35 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Srpen 2014
Sledované fotoblogy (2)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +41
Svatební album
Petra a Ondra
22. 8. 2014 Praha | 45 fotek
květiny
Talpa flowers
Lucka nám vytvořila úžasné kytky. Já jsem si řekla jen zhruba jakou mám představu, všechno ostatní je Lucky skvělá práce. Moc děkujeme!
kameraman
AFILM.cz - Oldřich Čulík
Naprosto famózní!! Olda nám dodal něco neuvěřitelného. Za celý den si vybavuji jen pár okamžiků, kdy si ho vybavuji, že nás točil. Jinak jsme o něm vůbec nevěděli. Výsledek naprosto předčil veškerá očekávání. Zvolili jsme nejdelší balíček, 14 hodin, máme natočeno vše od rána až do večera. Dostali jsme svatební klip na hudbu podle vlastního výběru a 45min sestřih z celého dne. Ten setřih mi naprosto vyrazil dech. Rozhodně doporučuji.
hudba
Vecirek.cz
Jirku mi doporučila Jana ze svatební agentury a byli jsme naprosto spokojení. Měli jsme celodenní balíček, který zahrnovali ozvučení obřadu a to rozhodně doporučuji každému. Svatba byla venku, tak bylo super, že každý slyšel obřad. Jirka to celé skvěle zařídil a udělal. O nic jsme se nemuseli starat. Večer jsme měli karaoke a i videodiskotéku. Repertoár jsme nechali na Jirkovi, jen jsme řekli jaký styl máme rádi. Byli jsme opravdu maximálně spokojení se vším. Jirka byl velmi vstřícný i ke všem svatebčanům a jejich přání :) Jirko, moc děkujeme!
svatební agentura
Creative weddings
Bez Janičky bych se nevdala a to jako opravdu :) vůbec jsem si v lednu neuměla představit co všechno je potřeba udělat a zařídit. Že chceme agenturu, jsme se řekli hned na začátku a absolutně toho nelitujeme. S Janou jsem si skvěle padla do noty hned od první schůzky. Ale já už od prvního mailu tak nějak věděla, že nikoho jiného nechci. Jana dala dohromady skvělou skupinu lidí, které dělat svatby prostě baví. A je to na té jejich práci vidět... Nikdy nic nebyl problém, všechno klapalo na 1000%. Strašně si cením toho, že jsem si vždycky připadala jako ta jediná nevěsta, se kterou Jana spolupracuje. Já si prostě jen užívala předsvatební a svatební atmosféru a vybírala, co se mi líbí a co chci a všechno ostatní si skvěle organizovala Jana. Jani, opravdu moc děkuji za všechno od příprav až po bezkonkurenční organizaci svatební dne.. Když mě kamarádi unesli, tak Jana s fotografkou Alčou mě našly rychleji než manžel - to myslím vypovídá o všem :)
fotograf
Alieska photography
Co napsat, abych se neopakovala... Alča byla naše nejlepši volba. Nádherné fotky. Skvělá atmosféra, neustále vysmáta - pusu od ucha k uchu od rána do večera :). Strašně moc skvělých nápadů a skvělé popisy jak se tvářit a co dělat :)S Alčou jsme fotili i fotku na svatební oznámení a dopadlo senzačně, a že s námi byla práce... Hned po svatbě nám Alča poslala pár prvních fotek, to je skvělén Vůbec jsem si před svatbou neuměla představit, že se na ně budu tak strašně těšit.:)..Ali, tisíckrát díky za všechno...
make-up
Vizážistka a hair stylistka - Monika Navrátilová
S Mončou už jsem párkrát měla tu čest a pokaždé jsem byla nadšená!! Účes i makeup vydržely celý den a noc (a neměla bych to přiznávat ale i další den, kdo by se v noci po svatbě odličoval :) A hlavně si s Monikou výborně rozumíme i lidsky a ráno u nás panovala výborná atmosféra. Monča líčila i moji mamku a svědkyni a obě byly taky nadšené a spokojené. Moni, moc ti děkuji za perfektní účes a makeup. Díky tobě jsem si přidala nejkrásnější. Těším se na další příležitosti kdy se potkáme!
Žádné příspěvky