Jak to bylo,je a bude......

11. led 2011

Na Nový rok mě můj poklad požádal o ruku a já řekla.........no jasně že ANO:D

Datum vybral miláček a musím říct,že je dokonalý - ten datum samozřejmě taky.

Chci moc a moc poděkovat mojí sestřičce, která okamžitě začala s organizací až jsem se vylekala jak moc je nadšená.Nabídla mi pomoc a já si toho ohromě vážím.Svojí svatbu už má zasebou, tak už ví co a jak.

Datum máme zatím jen předběžně na 17.3.2012 - dost se bojím počasí, tak jestli jste měli některá v podobném datu svatbu dejte vědět jak to vypadalo-budu moc vděčná.

Do svatby je sice ještě dost dlouho, ale vsadím se že to uteče jako voda a čím dřív budu mít toho zajištěného,tím líp.Jsem si naprosto jistá, že se vyskytnou komplikace a pak vbude víc času a víc nervů na řešení.

Svatba bude laděna do bílo-fialové,jemná,něžná,romantická-snad .

  • romcovaklarkaGratuluju k zásnubám a přeju, ať všechno klapne jak má 🙂 My máme taky březnové datum - 12.3.2011, takže na počasí radši nespoléhám, pojmu to kompletně v interiéru a pokud by náááhodou bylo hezky, tak to bude bonus navíc.
    • petrajavorAhojky...tak vidim,ze mas taky vybran brezen 2012,me se zda,ze to rychle utika az moc,jinak strach o pocasi mam,navic mame datum uz 3.3. a uz vidim,ze pri mem stesti bude snezit 😞 Barvu mame taky fialovo-bilou (ale fialova bude bud tmava ci fuksiova)..uz se tesim,urcite to bude fajn 🙂
      • petaaa1
        AUTOR
        romcovaklarka: Děkuji,na počasí se také nespoléhám,aspon ohledně obřadu a hostiny.Jde o to, že někteří hosté budou cestovat z Čech na Slovensko a nerada bych aby někde uvízli v závějích 🙂
        • petaaa1
          AUTOR
          petrajavor: Ahoj,radši bych volila teplejší období, ale....jestli toto datum vyjde,tak na druhý den máme výročí co jsme spolu a přítel zároven narozeniny, aspon si nebude muset pamatovat moc datumu a na svoje narozeniny hádám nezapomene🙂Ale v podstatě to datum vybral sám.Tu fialovou bych také měla radši tmavší ale to se teprve uvidí.A neboj náhodou svatby na sněhu jsou krásné.
          • petrajavor@petaaa1  no uvidíme,já stále doufám,že bude krásně...jinak my máme 4.3. výročí,tak proto to datum..jinak barvu svatby jsme změnili fialová zůstala,jen místo bílé je šampaň (v bílých šatech jsem vypadala,že je mi zle) a detaily máme tyrkysové 🙂