coverphoto
Neaktivní

pavlafojtikova

Pavla Fojtíková  /  31 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 24. úno 2014
bydlí v městě Nový Jičín
Info o svatbe
Svatba byla 19. 8. 2017
2437
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
5 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +184
Svatební album
Pavla Fojtíková a David Petr
19. 8. 2017 Nový Jičín | 188 fotek
účes
Veronika Hanzelková-Kunín
Verča je dost svérázná, ale ví o čem mluví, má vkus a nechat volbu na ni, bylo dobré rozhodnutí. Své vlasy už nechám v její péči.
svatební šaty
Svatební studio Audrey- Ostrava
Nechtěla jsem typické korzetové svatební šaty, hodně dlouho jsem uvažovala, že si raději nechám něco ušít, ale pak jsem zahlédla na instagramu fotku svatebních šatů z tohoto salónu a vyrazila se tam podívat. Prostředí úchvatné, budete se cítit jako hvězda. Majitelka milá, ochotná, vstřícná, a to opravdu. Já měnila po zaplacení zálohy šaty třikrát, naposledy tři dny před svatbou, vždy to bylo dost o nervy(nejprve se mi nějak podařilo zhubnout v blbých partiích, šaty nešly změnit, pak jsem pár dní před svatbou zjistila, že jsem těhotná a moc se mi zvětšili prsa) paní mě vždy dokázala uklidnit a najít jiné řešení. A poslední volba byla ta nejlepší, s výběrem jsem i zpětně moc spokojená
dorty
Štramberské dorty
Zvolili jsme jako svatební dort "Ušáka", byl to risk, ale vyplatil se. Všichni dort moc chválili a u nás se stane tradičním narozeninovým dortem.
ubytování
Villa 603- Příbor
To nejkouzelnější, nejstylovější, nejkrásnější, nejideálnější místo na svatbu, jaké jsem si mohla přát. Úžasní , ochotní majitelé, kteří jsou kdykoliv nápomocni. Moc jim děkujeme, jak za nápad s Villou, tak za veškerou pomoc, bez tohoto místa, by náš den a vlastně celý víkend neměl takovou atmosféru, jako měl.
fotograf
Kika Horutová Phtography
Příjemná, profesionální, byla velice dobrá volba. My jsme s fotografiemi spokojeni. Možná bych brala více fotek místa, výzdoby a serepetiček, co jsem si nachystala, ale nestihli jsme předem schůzku, tak to nevěděla.
catering
Balita- Trojanovice
Skvělá volba, jídlo výborné a poradili si i v ne úplně vhodných podmínkách. Jako catering vřele doporučuji.
Žádné příspěvky