coverphoto
Neaktivní

pappaaja

Štěpánka  /  41 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 18. lis 2011
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 16. 6. 2012
4295
dní po svatbě
Aktivita
4 příspěvky ve fotoblozích
29 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
  • Svatební kytice
  • Výzdoba - nápady
  • Různé
  • Svatební šaty
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +9
Svatební album
Štěpánka a Tomáš
16. 6. 2012 Praha | 13 fotek
ženichův oblek
Bandi
Poradí, stráví s vámi klidně dvě hodiny v krámě - a ceny jsou na Prahu zcela neuvěřitelné (Oblek včetně vestičky, košile s krátkým ruk., košile s dlouhým ruk., manžetové knoflíčky, svatební kravata + kapesník, pásek, kožené boty, obal na oblek - cca 7000Kč. ) Jediná vada na kráse - trochu zmatků: Omylem vydali náš upravený oblek včetně knoflíčků a kravaty někomu jinému - a ten člověk jaksi zapomněl říct, že si odnáší víc, než kolik zaplatil. Než na to přišli, tvrdili nám chvíli, že jsme si u nich nechávali jen oblek - ale když se dopátrali sami, jak to bylo, moc se nám omlouvali a jako omluvu přidali jednu kravatu dle vlastního výběru zdarma (ta zelená na fotkách :))
ubytování
Hotel KAM, Malenovice
Doporučuji ho jako cíl svatební cesty, ale osvědčí se i jako ubytování hostů, pokud máte svatbu ve Frýdlantě :) Krásný hotel v nádherné přírodě Beskyd, na úpatí Lysé hory. Původně jsme chtěli do apartmánu, ale byl obsazený, takže jsme zvolili roubenky pod hotelem - měli jsme pak o to větší soukromí :) Výborná kuchyně, moc milé recepční, wifi, krásný výhled do okolí, skvělý startovní bod pro výlety - co víc si přát?
výzdoba
svatební-dekorace.cz
Nenápadný velkoobchod v Dostihové ulici, mají snad všechno, na co si lze vzpomenout. Pokud vám nakoupené věci zbydou, je možné je nepoužité vrátit ještě několik týdnů po svatbě. Neuvěřitelné. A ceny povětšinou velice příjemné. Objednat se dá i přes net - s tím, že když na místě člověk zjistí, že něco se mu nelíbí nebo to nechce, není problém to v obchodě nechat.
květiny
Květinová vazárna Žižkov
Příjemná paní, která si vás pamatuje i po půl roce (když jsme tam přišli tentokrát bohužel pro kytici pohřební) - podotýkám, že v Praze! Když jsem objednávala svatební kytici, přišel tam pán pro květiny pro svou ženu - a ona si pamatovala, jaké kytky má ráda. To mě dostalo... Při výběru kytic byla moc vstřícná, snažila se najít kompromis mezi cenou a krásou (kvalitou), sama říkala, které květiny jsou zbytečně drahé (např. růže na auto) a za které se dají vyměnit. Je vidět, že své práci rozumí - ale i tak nám všem výsledek vzal dech. (Stejně tak i v případě věnce a kytice pohřební - příležitost hrozná, ale kytky nádherné). Cena Kytice pro nevěstu (11-13 bílých růží + santýnky), menší kytičky pro maminky, kytice na auto, korsáž pro ženicha, 10 věnečků do oken aut, polštářek na prstýnky, 3 misky s květem růže a sant. na svat. tabuli, okvětní plátky růží + květy santýnek - 2800Kč.
make-up
Gloria Fricová
Paní Fricová je profík, líčila i herce v muzikálech - a na její práci je to poznat. Jsem člověk, který se téměř nelíčí, takže jsem chtěla maximálně přirozený make-up - když jsem byla líčena, připadala jsem si jak malířská paleta a s napětím čekala, co z toho bude - ale výsledek byl skvělý. Navíc den D vše vydrželo bez úhony i navzdory obrovskému vedru, které ten den panovalo. Cena včetně zkoušky 1500 Kč (s tím, že vizážistka na zkoušku i svatební den přijede za vámi domů).. Znovu - kontakt dám na požádání.
účes
Gloria Fricová
Milá, šikovná a kreativní (například když jsme ve svatební den zjistili, že jsme zapomněli v květinářství potvrdit objednávku květiny do vlasů, tak ji promptně vyrobila ze zbytku svatebních dekorací :) ). Účes držel až do odpoledne poměrně statečně navzdory jízdě kabrioletem a velkému vedru. Cena vč. zkoušení 1000 Kč. Paní Fricová zatím nemá funkční web, na požádání dám kontakt.
svatební šaty
SVATBA SNŮ
Příjemné prostředí, milé a neuvěřitelně trpělivé asistentky, výběr šatů trochu horší, ale já jsem si vybrala hned :) Všechny šaty čisté, nikdy neupravované, při vracení mi byl bez problémů odpuštěn i (podle mně) pořádný zelený flek od houpačky. Šaty (v akci) vč. závoje 5900 Kč.
dorty
Hájek a Boušková
Bezproblémová dohoda s cukrářkou, i když jsme měli opravdu originální přání (možná dodam foto), snažila se nám maximálně vyhovět. Svatební dort byl strašně pěkný a strašně dobrý :) (příchuť griliáš, aranžované postavičky + krajinka z marcipánu), na dorty pro maminky byly pěny také velmi pochvalné ódy (jahodový + broskvový). Svatební dort platila maminka, takže cenu neznám, dorty pro maminky byly kolem 350 Kč. Skvělá byla také superovocná jahodová zmrzlina - pro léto výborný nápad (klasická vana -1000Kč).
Žádné příspěvky