coverphoto
Neaktivní

papapam

Pavla  /  33 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 8. bře 2013
bydlí v městě Frýdek-Místek
Info o svatbe
Svatba byla 27. 6. 2015
3199
dní po svatbě
Aktivita
7 příspěvků ve fotoblozích
12 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (29)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Objednání na veletrhu se nám vyplatilo :-)
účes
Martina Slívová, Studio Vizáž, Radniční ulice, Frýdek-Místek
Moc doporučuji. Skvělá domluva, velká ochota. Účes obdivovaly všechny přítomné dámy :-). Maminka i sestra byly s účesy také nadmíru spokojeny.
make-up
Vendula Pustková, VP style, Frýdek-Místek
Líčila mně, maminku, sestru a svědkyni. Všechny jsme byly nadmíru spokojené. Vendulka je moc sympatická, příjemná a veselá baba. Doporučuji naprosto bez výhrad. Nemá problém přijet domů a je přesná jak hodinky.
svatební šaty
Salon Top nevěsta Ostrava
Odkoupila jsem v tomto salónu krásné šaty a vypůjčila spodnici. S výběrem šatů i samotnými šaty jsem spokojená, webovým stránkám salonu se ale nedá věřit.
civilní obřad
Janáčkova síň ve Frýdlantě nad Ostravicí
Krásný prostor, krásná hudba, krásný obřad
dorty
Marie Sedláková
Od paní Sedlákové jsme brali koláče, svatební dort a dort do výslužek. Chuťově bylo vše výborné. Nejsem ale spokojená s přístupem. Až večer před svatbou, při odběru druhé várky koláčů, jsme se dozvěděli, že máme zaplatit o téměř 30 % více za koláč než jsme byli domluvení, protože jsme se u testovacího vzorku zmínili o větším množství náplně. To bychom ještě akceptovali, místo 5-6 kilového sv. dortu nám však upekla 11 kg. Prý je to vždycky +/-. Paní evidentně není zvyklá na odpor a divila se co se nám na tom nelíbí. Cenu za kg dortu si také zvýšila, takže celková suma byla závratná. To, že objednávku máte písemně nikoho nezajímá. Paní počítala s tím, že pár hodin před svatbou musíme platit. Situaci po dlouhém dohadování vyřešilo až to, že tedy nebereme nic. Nakonec jsme tedy zaplatili "jen" 7 kg dortu, nové ceny jsme akceptovali.
fotograf
Ondřej Zbýň
Mladý, sympatický fotograf, pro kterého je focení koníčkem. Fotky jsou krásné, doba dodání se ale mírně prodloužila, což je vzhledem k pracovnímu vytížení Ondřeje pochopitelné.
hostina
penzión Letohrádek, Frýdlant nad Ostravicí
Nedoporučuji! Velmi špatná domluva s paní provozní. Necelý týden před svatbou již nevěděla, na čem jsme byli domluvení a snažila se nám zvýšit ceny. Prostor je velmi pěkný, stejně tak okolí. Krásně bylo i prostřeno. Zde pozitiva končí. Přijeli jsme dříve, přesto se se servírováním jídla začalo o 15 minut později než bylo domluveno. Servírování 24 porcí trvalo dlouhých 40 minut. Jídlo (medailonky z vepřové panenky s pepřovou omáčkou a bramborovým pyré) bylo naservírováno tak strašně, že jsme po přinesení prvních porcí obsluhu museli požádat o alespoň malou změnu servírování. Bylo nám vyhověno a jídlo bylo chutné stejně jako raut. Problémem však byla i taková základní věc, jako jsou sklenice na víno. Museli jsme se tedy spokojit se sektovými. Pochválit musím mladičkou slečnu servírku, která se o nás starala kompletně včetně výčepu. Slečna byla neuvěřitelně ochotná a šikovná. Veškeré naše předešlé zkušenosti byly jen dobré a jídlo vždy krásně naservírované. Snad špatný den.
Žádné příspěvky