coverphoto
Neaktivní

pabo

Libuše
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 14. dub 2014
bydlí v městě Jihlava
Info o svatbe
Svatba byla 12. 4. 2014
3662
dní po svatbě
Aktivita
3 příspěvky ve fotoblozích
1 příspěvek ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +27
Svatební album
Libuše a Karel
12. 4. 2014 Jihlava | 31 fotek
fotograf
Pavel Rybníček, fotoateliér Štěrba, Pelhřimov
Pavel Rybníček, fotoateliér Štěrba, Pelhřimov - Sympatický fotograf, který kvůli nám lezl jak kamzík po hradbách... fotky jsou všechny úžasné :)
make-up
Radka Strejciusová, Praha
Kamarádka mě nalíčila přesně dle mých představ - decentně a šetrnou kosmetikou (mám alergii na kde co), líčení vydrželo i přes opakované líbání příbuzenstva :)
hudba
Apriori, čtyřčlenná kapela
Výborní muzikanti, výběr hudby přizpůsobují v průběhu večera podle oblíbenosti, mají velmi široký repertoár, ale rock v krvi nezapřou :) V penzionu je dokonce požádali o další spolupráci, všem se velmi líbili.
svatební oznámení
Penzion Marek
Z tolika alb a vzorů svatebních oznámení bylo těžké vybírat, myslím, že by v předložené nabídce každý našel svůj styl.
civilní obřad
Zámek Polná, v gotické Kunštátské síni
Krásné prostředí, v Kunštátské síni se topí kvůli freskám, takže i v dubnu tam bylo docela přijatelně teplo. Empatičtí oddávající nám dovolili focení v rokokovém salónku se starožitným nábytkem a porcelánem.
účes
Kadeřnictví Kourková, Dobronín
Bez zkoušky mi paní Kourková vytvořila nádherný účas dle mých představ, který vydržel i do pozdních večerních hodin. Stříhání + tvorba účesu vyšla cenově velmi příznivě. Kytičky ve vlasech zapůjčila moje tchýně, která je měla též ve svém účesu na své svatbě :)
květiny
já :D
Sice by si nevěsta neměla vázat kytici sama, ale přeci jsem se do toho pustila, do celé květinové výzdoby. Vše jsem ladila do bílo-zelené, s převahou bílých tulipánů. Dále kytice pro maminky, babičky, svědkyni, korsáže pro ženicha, tatínky a svědka, kytice na auto nevěsty a ženicha, květinová výzdoba svatební tabule, myrtičky. Cena za řezané květiny a pomocný materiál: přibližně 4 000,- Svoji kytici jsem neházela, na svatbě byla jediná svobodná dívka. Kytička ještě po třech dnech vypadá dobře :)
obuv
S.Oliver
Bílé jednoduché lodičky bez přízdob a přezek, aby o ně nezachytávaly šaty. Pořizovací cena: 1 099,- Kožené nejsou, přesto jsou pohodlné.
Žádné příspěvky