coverphoto
Neaktivní

mozilupo

Monika
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 16. čvc 2014
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 8. 8. 2015
3151
dní po svatbě
Aktivita
11 příspěvků ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (10)
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +36
Svatební album
Monika a Luděk
8. 8. 2015 Blansko | 40 fotek
hostina
Farní dvůr Lysice
Malé prostory, ale pro naši svatbu dostačující. Protože to byl nejkrásnější den, tak se tancovalo venku a ani sousedé si nestěžovali, že by byl hluk. Ani nevěděli, že tam nějaká svatba byla :) Takže spokojenost na obou stranách. Místo doporučuji jak pro svatby, tak oslavy všeho druhu. Věřím, že svatbou to teprve začalo :)
svatební prsteny
http://www.zlatnictviopal.cz/
Přisli jsme se svým návrhem, jak mají prstýnky vypadat. K našemu úžasu jsou ještě krásnější jak na obrázku :) Chtěla jsem fialový kamínek,protože naše svatba byla fialová - dali bílý. Když jsem si toho všimla, tak jsem to šla hned reklamovat - přístup úžasný, nebyl v tom žádný problém. Nic navíc si neúčtovali a i rytina s datem svatby a jmény byla v ceně. To vše za skvělých 8500Kč.
ženichův oblek
Móda Eva, Boskovice
Zde jsem si dříve kupovala oblečení do práce a bylo jasné, že si zde ženich koupí svůj oblek - protože se o ženicha postarali s láskou a péčí, tak jak by to mělo být vždy. Pokud by oblek nepadl přímo na míru, tak jej i upraví. Také maminka si zde koupila oblečení na naši svatbu a jak krásně ladila :)
květiny
Bc. Martina Sýsová - http://www.kvetinovysalonsissi.cz/
Zde jsem si vybrala květiny, figurku na dort, podvazek (dělán přímo na míru dle mého přání), nachystali místo obřadu i se postarali o úklid....No bylo toho hodně co pro mě udělali a udělali to s láskou a osobitým přístupem. Prostě náááádhera a patří jim velký dík :)
fotograf
Libuše Macků
Není profesionál, ale právě protože tu práci dělá jen pro radost, dělá ji dobře - hravě převálcuje i profesionála. Nejen focením, ale i svým přístupem.
svatební šaty
salon La Queen Boskovice
doporučuji
Žádné příspěvky