coverphoto
Neaktivní

monikabrat

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 2. bře 2012
Info o svatbe
Svatba byla 21. 9. 2013
3862
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
3 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
květiny
květiny Levante - osobní floristka
Slečna Matějková je mladá květinářka, která zařídila vše přesně podle mých představ a dle dohodnutých podmínek. Ze své svatební kytice jsem byla nadšená a nebyl jediný problém.
svatební prsteny
BISAKU Praha
Prsteny krásné a drahé, ale jednání personálu tomu neodpovídalo. Protože slečna v obchodě nezměřila velikost prstenu klasicky pomocí zkušebních prstenů, ale vzala velikost z jiného prstenu, který můj muž nosí, vyrobili prsten malý. Chyba byla evidentně na jejich straně a stejně jsme byli nuceni zaplatit za zvětšení prstenu. Musela jsem do zlatnictví několikrát volat, nikdo nevěděl, kdy prseny budou a přestože jsme je objednávali 10.7., vyzvedávala jsem je den před svatbou, tedy 20.9. Personál se snažil situaci zlehčovat a nikdo se nám ani neomluvil. Když se někdo považuje za špičkové zlatnictví, očekávala bych, že tomu bude odpovídat i chování presonálu.
ženichův oblek
T.M. Lewin
Anglická značka pánských obleků, která vyrábí i mezivelikosti, což bylo něco pro méno muže. Oblek Vám doupraví na míru.
svatební šaty
salon Naïve, Praha
Krásné šaty, do kterých jsem se zamilovala na první pohled. I když půjčovné nebylo nejlevnější, šaty byly nádherné. Jelikož jsem měla tylovou sukni, hodně jsem se o šaty bála. V průběhu večera se mi bohužel povedlo neúmyslně šaty o kouse zkrátit, ale slečna v salonu to vzala jako standardní poškození, takže se mi vrátila i záloha.
dorty
Erhartová cukrárna
Výborný dort přesně podle našeho návrhu, dodaný dle domluvy bez jediného problému. Před jeho objednáním jsme absolvovali ochutnávku a nejhorší bylo vybrat jen tři příchutě.
ubytování
Hotel Markéta
Tříhvězdičkové ubytování nedaleko místa svatby. Ochotná paní provozní nám přichystala překvapení v podobě lahve sektu a přestože jsme na poslední chvíli museli zrušit rezevaci dvou pokojů, nebyl žádný problém. Snídaně byla formou švédských stolů a i půl hodiny před koncem snídaně bylo všeho dost.
hostina
Vila Kajetánka, Praha 6
Krásné místo v centru Prahy s dobrou dostupností. Pan provozní je neskutečně ochotný, nikdy neřekl, že něco nejde, ale snažil se vymyslet jak na to. Určitě se naší svatbě věnoval nad rámec svých pracovních povinností, jídlo v restauraci si všichni chválí ještě teď a i závěrečné placení se obešlo bez nemilých překvapení.
kostel
Kaple Sacre Coeur http://www.sacrecoeur.cz/
Krásné prostředí a jednání s panem Kopeckým bylo také bez problémů. Pro ty, kteří hledají něco mezi klasickým kostelem plným prdelatých andělíčků a strohou radnicí je tohle místo ta pravá volba.
Žádné příspěvky