coverphoto
Neaktivní

mmslav

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistroval se 28. kvě 2020
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 3. 10. 2020
1264
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
5 příspěvků ve fóru
4 inzeráty
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +72
Svatební album
Markéta a Martin
3. 10. 2020 Praha | 76 fotek
svatební prsteny
BISAKU Snubní prsteny
Krásné kvalitní prstýnky z bílého zlata a v dámské verzi zdobené briliantem. Profesionální přístup a spolehlivost. Cena odpovídá kvalitě.
květiny
Kytky od Pepy
Kytky od Pepy byly překrásné. Zdobily prostory, slavobránu a udělaly radost mamince, babičce, svědkyním, družičkám i tatínkům. Kytky nám přivezli den dopředu, v den D byly svěží a v plné kondici. Cena poměr výkon bezkonkurenční.
dorty
cukrárna Věrka, Uhříněves
Majitel cukrárny Sváťa nám vytvořil dort, který předčil naše představy. Nádherný, velmi chutný a k němu i minidortíky ve stejném duchu ;-) Dort se snědl do posledního kousku.
Petr je spolehlivý a za všech okolností dodrží slovo (i když ho chytí zub dva dny před svatbou, udělá vše proto, aby váš den byl takový, jaký si přejete). Byl pro nás k dispozici od obřadu, který nazvučil až do konce párty :) Hosté se bavili a párty se ani na chvíli nezastavila - od samého "paření" si nevěsta roztrhala šaty ;-) . A to vše za velmi sympatickou odměnu.
fotograf
Lukáš Voráček
Lukášovy fotky mají duši a jsou opravdové. Zachytil náš den od příprav až po párty a přitom byl takovým neviditelným hostem (splynul). Z jeho práce jsme nadšený a vše na čem jsme se domluvili dodržel do puntíku :)
mmslav přidal 37 nových fotografií
29. říj 2020

Markéta a Martin

(76 fotek)
Svatební album
VYBRALI JSME