coverphoto
Neaktivní

mitote

Mitote  /  35 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 10. říj 2009
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 18. 9. 2010
4932
dní po svatbě
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
7 308 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatební cesta
Dovolena.cz
Pristup prijemny, bezproblemovy nakup. Avsak chyby by se nasly. Bylo nam receno, ze na ostrov poletime hydroplanem, leteli jsme vsak maledivskou pravidenou leteckou linkou. Bylo nam sdeleno, ze do nezavazne poznamky uvedou, ze jsme novomanzele, aby o tom hotel vedel. Kdyz jsem vzapeti pracovala v dane firme, nasla jsem si informace k nasi ceste a zjistila, ze to nenapsali, a tak hotel nevedel, ze jsme na svatebni ceste a ani nas tedy nemohl nicim prekvapit, kdyby chtel. Nicmene s dovolenou.cz pojedeme znovu. Preci jen maji nejlepsi ceny.
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Podle me ma nejkrasnejsi a kvalitni prstynky. I po roce jsou porad nadherne a nemohu se na ne vynadivat. Prijemny pristup a poradenstvi s vyberem.
obuv
Baťa, Mixer, Witt
Zenichovi boty Bata skvele, pohodlne. Me svatebni Mixer se stihly osoupat uz pri zkousce satu, reklamaci neuznaly. Na prezitu boty Witt skvele, nosim je pres leto.
doplňky ženicha
Avantgard
Velka spokojenost, vyzkouseli jsme v prodejne a objednali po internetu. Udelali nam i na miru kravaty pro tatinky a svedka, aby ladily k zenichove regate s vestickou.
ženichův oblek
Versace
No myslim, ze nemusim komentovat. Manzel ma oblek na peknou radku let, padnul jak ulity a materialem a spracovanim vynikajici. Diky sleve 50% vysel i prijatelne cenove.
šaty pro družičky
Svatební dům Ano!
Saty sily dle obrazku, mely na usiti 4 satu pro druzicky a 1 pro svedkyni pouhy mesic, ale stihly. Saty byly nadherne, velice levne, vsechny byly na miru holkam.
popůlnoční šaty
Gábina Páralová
Jak jinak, než skvělé. Šatky mám i na další nošení, příjemný materiál, šité na míru, výborný přístup.
víno
Vinařský sklep Blahovi
Víno výborné, hosté si moc pochvalovali, cena krásná, degustace, připravili i krásná minivína.
Žádné příspěvky