coverphoto
Neaktivní

michaelka26

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 7. led 2015
Info o svatbe
Svatba byla 23. 5. 2015
3234
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (2)
Kolekce
  • Vývazky
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům

Zdravím všechny nevěsty,
pocházím z Karlových Varů, je mi 26 let jsem šťastně zadaná, ale bezdětná a od 24.12.2014 jsem zasnoubená. Když jsem v práci oznámila, že se budu v dávat zkušené kolegyně mi doporučili tuto stránku. Velmi se mi stránka líbí. Až mě překvapuje co vše se dá realizovat do pohádkového snu ( svatby ). Dokonce i přítelovi se stránka velmi líbí a chodí sem🙂. Předem děkuji nevěstám za předané zkušenosti.

  • petrabnahoj Míšo, už máte s přítelem termín, alespoň přibližný? 🙂
    • Svatební dekorace Jana
      PRO
      Vítejte🙂.Přeji krásné chvíle u svatebních příprav🙂.
      • michaelka26
        AUTOR
        Ahoj Petruš. No zatím jsme se dohodli na červnu 2015 a že bychom to chtěli na Statku Bernard v Královském Pořičí u Sokolova. O víkendu se tam pojedeme podívat a pozeptat. A kdy se vdáváš ty a kde?
        • petrabnStatek vám moc přeji, to bude parádní. Asi byste tam měli obřad i hostinu, že? Držím palce ať vám to o víkednu dobře dopadne 🙂 Svatba na statku byla náš sen. Ale všechny statky, které jsou od Prahy do 2 hodin, byli na letní měsíce již obsazené (a to jsme poptávali loni na podzim). Nakonec se nám podařil sehnat zámek Berchtold, který nás oba oslovil svou příjemnou atmosférou. Měli jsme štěstí, někdo jim odřekl a my brali jediné volné datum 15.8.2015 🙂