coverphoto
Neaktivní

michaela982

Miška
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 28. zář 2017
bydlí v městě Příbram
Info o svatbe
Svatba byla 19. 5. 2018
2162
dní po svatbě
Aktivita
1 příspěvek ve fotoblozích
2 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
Příbram
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +18
Svatební album
Miška a Jarda
19. 5. 2018 Benešov | 22 fotek
hudba
ELEMENT MUSIC
Asi jediná šmouha na našem svatebním dni. Podle naší zkušenosti se jedná o agenturu, která pravděpodobně spolupracuje se spousty DJ. Jméno "našeho" DJ jsme se dozvěděli místo v únoru tři týdny před svatbou. DJ přijel včas, hrál cca jak jsme si představovali, ale tak cca od půlnoci byl dost otrávený a "tlačil čas na hodinkách", aby mohl už odjet. Dle nabídky měl hrát do 2. hodin ráno s tím, že když se budeme bavit a párty se prodlouží třeba do tří, nebude se účtovat nic. Na místě vše bylo jinak, DJ odmítl bez dalších peněz hrát už po jedné hodině......
fotograf
Fotorazdva.cz
Fotografa jsem poptala zde na portálu beremese.cz, ozvala se spousta fotografů a ne jedny fotky byly hezké. Nicméně jsme vybrali fotorazdva - líbila se nám jejich práce, komunikace byla příjemná a současně se nám velmi líbil koncept dvou fotografů. A neudělali jsme chybu, jsme velice spokojeni. Jedná se o velmi příjemné manžele - na prví "seznamovací" schůzce jsme se na všem domluvili a v den D jsme o fotografech téměř nevěděli. Oba focení nesnášíme, ale nakonec máme moc hezké fotky a "ani to moc nebolelo" :-) Fotografie byly hotové do dvou týdnů. Možná by někdo mohl říct, že jich je moc, ale my jsme za to šťastní, protože máme shrnutý opravdu úplně celý den. Já jednoznačně doporučuji!!!
ženichův oblek
Salon SuitsUp, Praha
Velmi milý personál. Manžel mohl vyzkoušet několik barev obleků. Oblek byl upraven na jeho míry. Půjčení za velmi rozumnou cenu a to včetně veškerých doplňků - košile, knoflíčky, pásek atd. V den vyzvednutí vše perfektně připraveno, nažehleno.
instrukce pro svatebčany
Svatební POLAROIDové fotografie
Zapůjčení polaroidu - půjčují zdarma za podmínky koupě filmů. To pro nás byla ideální nabídka. S komunikací jsme byli plně spokojení a vše klaplo dle předem domluvené dohody.
doplňky nevěsty
Svatební šaty a doplňky Rozárka
Zde jsem objednávala závoj - skvělá komunikace a závoj byl nádherný:-)
výzdoba
BMD FACTORY S.R.O. www.blackmdesign.com
Svatební knihu nám vyrobily na zakázku dle našeho vzoru - měli jsme originální námi vytvořené razítko a to jsme chtěli promítnout i na svatební knihu. Skvělá komunikace a krásné provedení.
výzdoba
www.drevene-vyrobky.cz
Krásně zpracovaná svatební truhla přímo pro nás - doplněna jména a datum dle našeho přání. Je velká, tj. skvěle se hodí na uchování všeho, co si chceme po svatbě nechat:-)
svatební prsteny
Snubní prstýnky Brilas
Pro Brilas jsme se rozhodli pro svatebním veletrhu, kde vystavovala spousta výrobců, nicméně zde se nám líbilo několik prstenů a pán, který se nás ujal, byl velmi ochotný. Na základě účasti na veletrhu jsme dostali i zajímavou slevu. Nakonec nejsou naše prsteny ze standardní nabídky a nechali jsme si vyhotovit upravenou verzi, kterou máme jen my a vše proběhlo dle našich představ a dohod.
Žádné příspěvky