coverphoto
Neaktivní

mesalina

Katka  /  39 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
S Alexandrem jsme se potkali v době, kdy jsem si myslela že opravu nemám čas na žádný vztah. Potřebovala jsem se věnovat škole a práci a na osobní život nějak nebylo místo. Po našem prvním setkání na plese jsem se přeci jen nechala přesvědčit na rande. A pak najednou bylo rande každý den a najednou čas byl a už jsme spolu přes 6 let :-).
zaregistrovala se 21. úno 2013
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 13. 7. 2013
3940
dní po svatbě
Aktivita
20 příspěvků ve fotoblozích
63 příspěvků ve fóru
2 inzeráty
Skupiny
BrnoHodonínPraha - východ
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +36
Svatební album
Katka a Alexander
13. 7. 2013 Hodonín | 40 fotek
koláče
Pani Šnajdrdova Hodonin
Vyborne mini zakusky, moc moc chutnaly!
květiny
Květinářství Štěpánková, Mutěnice
Naherne kvetiny a vyzdoba na stul, pani to nadherne zvladla i kdyz jsme prisla v pondeli pred svatbou, moc moc doporucuji!
výzdoba
Rosaline, svatební agentura
Potahy na zidle, masle a organzu na stul jsem si zapujcila. Skvely pristup, vsticnost k predani a vyzvednuti, obrovska ochota, jen a jen doporucuji!
svatební šaty
Svatební salon Bella -Ostrava
9 dní před svatbou po komplikacich se satami na miru, ktere jinde bohuzel nevysly mi v salonu Bella v Ostrave velmi mila nova prodejkyne pomohla najit ty prave saty, dokonce mi vyšli vstríc a prodali mi je na me prani. Protoze jsem nestihala prijet na prevzeti po upravach do Ostravy, ihned mi zase vysli vstric a domluvili v jejich salonu v Brne, ze mi je tam upravi. Ihned jsem si je převezla do Brna kam jsem mela cestu. V Brne opet super pristup, i je upravili dle prani. Navic mi upravili i závoj, který jsem si koupila jinde, protoze uz na muj blizky termin zavoj nemeli. Závoj mi vyžehlili, pridali hrebinek, opravdu moc super přístup a zadny stres, ktereho jsem mela az az!
make-up
Hana Slezarová
super! i když to se mnou neměla lehké :-)
účes
Lenka Gasnarkova
držel a držel a držel, perfektní!!!
rozlučka se svobodou
SaSaZu
doporučuji
ženichův oblek
Polsko
doporučuji
Žádné příspěvky