coverphoto
Neaktivní

martinazmostu

Martina
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
svatba byla 8.6.2013 ve 12hod
zaregistrovala se 10. led 2012
bydlí v městě Louny
Info o svatbe
Svatba byla 8. 6. 2013
3948
dní po svatbě
Aktivita
16 příspěvků ve fotoblozích
4 příspěvky ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
  • hostina
  • obřad
  • šaty
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +20
Svatební album
Martina a Tomáš
8. 6. 2013 Louny | 24 fotek
svatebni koordinátor
Koordinace svateb
sešli jsme se asi 2x, slečna je velmi milá a příjemná. Také hlavně teda za skvělou cenu si myslím, 1500 + benzin. Všechny přípravy aut, svatebčanů zvládla, jela na místo obřadu, byla k ruce se vším, pomáhala, hodně věcí, o kterých jsem ani netušila, nebo nevěděla, neměla promyšlené, tak s nimi pomohla.. super prostě :-)
květiny
Květinářství Česká, Louny
květiny super, nádherný. SIce mi přišla lepší komunikace v květinářství U Růže, ale rozhodli jsme se nakonec pro Českou a špatně jsme neudělali :-) i když cena teda vyšší, myslím, že U Růže by to vyšlo na míň, ale kytky fakt nádherný a do vymezeného rozpočtu se vešly. Teda do rozpočtu, který sdělly. Já dala rozpočet 4500, max 5000. Oni to pak nacenily, že na 5000-5500 a cena byla 5220..
make-up
Eva Fialková
trochu byl problém najít termín zkoušky, aby nám to oběma vycházelo, ale paní přišla za mnou domů, abych nemusela s malým za ní :-) a ve svatební den došla, nalíčila tchýni, kamarádky, i mne.. super, všichni velká spokojenost :-) myslím, že i cenově super..
svatební šaty
Svatební salon Delta
tak vzhledem k mému těhotenství jsem byla na zkoušce v březnu a pak až v květnu. V obou případech skvělá komunikace, ochotní, milí, příjemní.. měla jsem nakonec půjčeno-vějíř, deštník, pompadůrku. Šaty upravily dle mé výšky, super :-)
koláče
Pekárna - Mochov, cukrárna Zdeňka Nedvědová
oboje koláčky výborné
dorty
kafe Kubr Nedvědová - e-party,cz
byla nám nabídnuta ochutnávka, tak jsme jeli ochutnat. Vše jsme tam v pohodě probrali, paní Nedvědová velmi příjemná, nabízela krabičky na výslužky a celý komplet servis. My si vzali čokoládorvý dort s trubičkami a ovocem. Výbornej, skvělej, ovoce velké, čerstvé.. prostě super!!
hostina
Hotel Pod Sluncem Třebíz
skvělá spolupráce, vše proběhlo na jedničku, se vším pomohli, nic nebyl problém, prostě super pohoda
super, Petra usměvavá, v pohodě, prosgtě skvělí, i když zatím nemáme fotky teda :-)
Žádné příspěvky