coverphoto
Neaktivní

martinazakova

Martina Žáková
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 5. úno 2012
Aktivita
0 příspěvků ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
květiny
Paní Šandová, Netolice
Jako květiny jsem měla růžové pivoňky. V ceně 3 000 Kč byla výzdoba auta pro nevěstu, ženicha, kytice pro nevěstu, 2 kytice pro maminky a kytka do klopy ženichovi a svědkům, dále potom 2 misky na stůl.
účes
kadeřnice slečna Šikutová z Českého Krumlova
Moc šikovná kadeřnice, která za mnou přijela až domů. Účes byl 100 % perfektní a vydržel celý večer! Cena 400 Kč i s dopravou super! Proti Č.B. je to opravdu málo.
ženichův oblek
Koutný Prostějov - pobočka České Budějovice (Piaristická)
Oblek od Koutného luxusní, prodavačka příjemná, velmi nám poradila a cena necelé 4 000 Kč, to už se jen tak nevidí!!! Nehledě na to, že kvalita obleku a jeho zpracování je opravdu precizní!
podvazek pro nevěstu
marjedm - uživatelka na fler.cz
Vynikající komunikace, luxusní podvazek přesně na míru!
popůlnoční šaty
Studio Avalon
V ceně zapůjčení svatebních šatů jsem měla i šaty na večer, které jsem opravdu využila! Ve svatebních šatech se třemi obručemi se tančit nedalo, takže jsem opravdu ocenila, že jsem se mohla převléct.
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Prstýnky jsme si objednali na svatebním veletrhu v Č. Budějovicích z pražského zlatnictví Rýdl. Jsou přesně takové, jaké zlatník nakreslil na objednávku - měla jsem totiž změnu v kamenech, které jsem chtěla jinak umístit. Po zaplacení zálohy nám přišly na dobírku ještě dříve než slibovali. Maximální spokojenost!!!
svatební šaty
Studio Avalon
Ve svatebním salónu v Českých Budějovicích byli maximálně ochotní, poradili mi s výběrem a šaty byly krásně navoněné a čisté. Přestože jsem je měla zespoda docela zašpiněné, protože bylo mokro, nenechali si ani zálohu 500 Kč za extrémné ušpinění.
hostina
Statek Kraus - Pravé Jižní Čechy
Jídlo i prostředí bylo vynikající.
Žádné příspěvky