coverphoto
Neaktivní

marcix

Marketa  /  38 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 31. říj 2012
bydlí v městě Brno
Info o svatbe
Svatba byla 22. 6. 2013
3924
dní po svatbě
Aktivita
33 příspěvků ve fotoblozích
48 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Kolekce
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +37
Svatební album
Marketa a Bohumil
22. 6. 2013 Brno | 41 fotek
účes
Blanka Kozarcova
Uz jednou zminovana Blanka mi vytvorila i ten dokonaly uces. A ja opetovne nemuzu uz nic jineho dodat nez jen velke DEKUJI
make-up
Blanka Kozarcova
Svoji praci odvedla vice nez vyborne. Nebylo hosta vcetne fotografa kdo by nechvalil konecny vysledek. A nejen to. Jsem nevyslovne stastna ze jsem si vybrala pres doporuceni prave ji. Nemohla jsem si vybrat lepe, je to clovek ktery me osobne v ten onen den "D" nevyslovne pomohl a to jak svoji nadherne odvedenou praci tak i pritomnosti. A ja velice dekuji :)
květiny
Atelier de Fleur
Bozske !!! Vybrano z fotografii, kontakt jsme meli pouze pres emaily a ja se po pravde bala co a jak bude a dopaden ohledne nejen kvetin. Ale moje obavy byli zbytecne .. p.Ciglerova predcila moje ocekavani o 200 %. Dekejeme z celeho srdce
dorty
pani Ondrova
Zde na beremku jsem na ni cetla samou chvalu tak jsem si ji vyhledala ... Ten dort byl fantazie!!!! Poslala jsem Foto a pani mi ho presne zhotovila a tak chut ... okud jste z Brna nevahejte a objednejte budete vice nez nadseni a spokojeni ;)
hostina
Hotel Myslivna, Brno
Vse vcelku v poradku, Vyzdoba svatebni tabule - nad ocekavani, proste nam padla pusa :D Servis na jednicku, jednani s pani provozni vynikajici. Jen hotelovy pokoj nebyl nijak extra. Ocekavaly jsme neco jineho a navic taktez dekoraci pokoje na svatebni noc ale bohuzel absolutne nic :( Jinak kuchyne bezkonkurencni!!!!
hudba
Duo Fornax
Vyborna kapela, program, hudba dokonalost sama a o zabavu se postarali vice nez vyborne. Dekujeme!!!!
fotograf
Libor Foltýnek
Uzasny clovek, osobnost a jeste lepsi Pan fotograf - naprosta spokojenost a 100 % doporucujeme ;)
Žádné příspěvky