coverphoto
Neaktivní

mandarinka26

Lucka  /  37 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 27. bře 2012
bydlí v městě Praha - západ
Info o svatbe
Svatba byla 27. 4. 2013
4017
dní po svatbě
Aktivita
4 příspěvky ve fotoblozích
25 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Skupiny
PrahaPelhřimovDuben 2013
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +57
Svatební album
Lucka a Petr
27. 4. 2013 Pelhřimov | 61 fotek
kameraman
Forpix videography
Videoklip jsem viděla už asi 1000x a pořád mě něčím překvapuje. Je dojemný, originální i vtipný. Přesně vystihuje náš den ve 4 minutách. Luboš nám splnil přání, jak zdokumentovat náš den :-) Moc díky :-)
ženichův oblek
paní Smejkalová - Pelhřimov
Ženich si přál žaket. Od paní Smejkalové ho získal v té nejvyšší kvalitě a přímo na něj. Chodil v něm ještě celou neděli :-)
svatební šaty
paní Smejkalová - Pelhřimov
Paní Smejkalová mi ušila šaty, po kterých jsem toužila. Jednoduché, lehké a příjemné na těle. Sundala jsem je až ve 3 hodiny ráno :-)
civilní obřad
Kavárna Na Kolíbce Pelhřimov
Netradiční místo na obřad v Pelhřimově. Byli jsme zde jako první oddáni. Nádherná zahrada, vůně kávy, příjemní majitelé a celkově krásné prostředí. Počasí vyšlo, takže vše jak mělo být.
výzdoba
Marcela Hronová
Výzdoba na obě auta, dárky pro svatebčany, polštářek pod prstýnky a další nezbytné dekorace má na svědomí moje sestřička. Je to její koníček a dokázala vystihnout ve svých dekoracích téma naší svatby a nejen mě se to všechno líbilo.
make-up
Monika Tejkalová
Monika je profesionálka. Není to jen vizážistka a kadeřnice. Je to prostě ženská s velkým Ž, kterou na svatbě musí mít každá nevěsta :-)
dorty
Dorty od Ibiska
Irča a Dana Bírovi. Náš svatební dort nebyl vůbec jednoduchý, ale holky Bírovi ho zvládly a navíc byl výborný.
hudba
Marth-music
Od kapely Marth-music jsme měli obřad i odpolední hudební doprovod k tanci. Obřad byl famózní a dojemný. Odpoledne jsme si všichni zatančili a bavili jsme se až do pozdních večerních hodin. 2 dny jsem jen odpovídala na to " Kdo jen ten úžasnej saxofonista?" Ano, sejít se osobně s Martinem Vaverkou vyžaduje sice velkou dávku trpělivosti, ale stojí to za to :-)
Žádné příspěvky