coverphoto
Neaktivní

mala_mys

Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 8. dub 2014
bydlí v městě Ostrava
Info o svatbe
Svatba byla 20. 6. 2014
3598
dní po svatbě
Aktivita
2 příspěvky ve fotoblozích
0 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (3)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
fotograf
Katka Prusková
naprosto skvělý přístup, profesionální a zárověň pohodový, fotky prostě dokonalé, kvalita úchvatná. Jsme nadmíru spokojení :-)
svatební prsteny
Mech a Mech Ostrava, Zlatý Slon Ostrava
prstýnky jsou z červeného zlata z Mecha a Mecha,velice příjemná prodavačka na pobočce v Ostravě Porubě, doma jsme na ně zapomněli a vzpomněli si, že nemají rytinu, narychlo jsme obvolávali zlatnictví, udělali nám ji ve Zlatém Slonovi, rytina je povedená, ručně rytá, v obchodě byli také velice ochotní a příjemní a příjemný bonus - rytí bylo levné a bez příplatku za last minute :)
účes
Květinový věneček do vlasů
Květiny nakoupené z IKEA, vyráběl ženich, já jsem návrhář :D věneček měl obrovský úspěch.
účes
já sama - učesané vlasy a trochu pěnového tužidla Alverde
doporučuji
ženichův oblek
CA a HM :D
doporučuji
dorty
taťka ženicha
doporučuji
svatební oznámení
Tisknu Zde
Text jsme vymysleli my dva, obrázek z netu, vytištění v Tisknu Zde - výběr z různých papírů, kvalitní tisk, ochotní prodávající.Jedna oznámenka nás vyšla cca na 7,50 kč :-)
hostina
Šindlerův Dvůr, Krmelín
Krásná restaurace, nebylo potřeba žádných velkých svatebních příprav, líbila se nám taková, jaká byla - vesnická, velmi vkusně zařízená. Paní majitelka ochotná, obsluha příjemná. Jídlo výborné.

chystám se prodat své krajkové svatební šaty s vlečkou-na fotce zapnutá (na menší nevěstu), jen jsem se nedokázala pořád dohrabat k nafocení, naměření (foto od fotografky ještě nemáme) a vyčištění šatů, alespoň inspirace, kdyby měl někdo zájem (aspoň by mě popohnal to dořešit, vím že svatby jsou v plném proudu a já taky nemohla dlouho sehnat takové šaty, abych byla spokojená, třeba někomu zrovna padnou do oka). Detaily jsou focené na chodbě paneláku, není to...

3 fotky