coverphoto
Neaktivní

luciim

Lucie  /  31 let
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
zaregistrovala se 25. led 2018
bydlí v městě Praha
Info o svatbe
Svatba byla 31. 8. 2019
1694
dní po svatbě
Aktivita
8 příspěvků ve fotoblozích
6 příspěvků ve fóru
0 inzerátů
Sledované fotoblogy (8)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +21
Svatební album
Lucie a Jan
31. 8. 2019 Praha - východ | 25 fotek
fotograf
Fotorazdva.cz
Rozhodně doporučuji! Máme krásné fotografie, na které se nemůžeme vynadívat :) Lukáš s Jindřiškou jsou moc milí lidé a rozhodně vědí, co dělají.
svatební prsteny
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Krásné prsteny, výběr je veliký, rytina na přání a navíc doživotní servis. My jsme moc spokojeni, rozhodně doporučuji.
zásnubní prsten pro nevěstu
Zlatnictví Rýdl - Zásnubní a snubní prsteny.
Nejkrásnější zásnubní prstýnek jaký jsem si mohla přát. Manžel navíc ocenil rady a doporučení paní ohledně výběru i když prý přesně věděl pro který jde :)
svatební šaty
SVATBA SNŮ
Moje velikost rozhodně nepatří mezi ty nejmenší, ale v salonu Svatba snů jsem měla opravdu velký výběr, což mě až překvapilo. Slečna asistentka je navíc moc milá a poradí. Své svatební šaty jsem si vybrala díky ní, na ramínku bych je asi úplně přešla, ale když jsem si je vyzkoušela, už jsem je nechtěla sundat. Doporučuji všem!
květiny
Kytky od Pepy
Nekrásnější květiny, čerstvé, voňavé, krásně nazdobené. A i přes to horko, co v sobotu bylo pořád krásně drží! Rozhodně doporučuji!
dorty
Naše Adélka
Ten nejlepší dort, jaký jsem kdy jedla! A že jsem jich už ochutnala několik! Byl úžasný, lehoučký a hlavně NÁDHERNÝ! Mého muže navíc překvapila ještě malým čokoládovým dortíkem jen pro něj. Rozhodně doporučuji a ráda předám kontakt!
koláče
E-shop www.lumi-dobroty.cz
Nejlepší koláčky! Zvolili jsme kombinaci koláčků z kynutého těsta a pak ještě z tvarohového těsta a obě varianty byly výborné. Doporučuji!
účes
Lucie Hromádková
Jen bych se opakovala, stejně jako líčení byl i účes naprosto perfektní a nádherný. Vydržel válení v trávě při focení, udržel tíhu mého dlouhatánského závoje a protančenou noc. Moc děkuji, Luci.
Žádné příspěvky