coverphoto
Neaktivní

luci85

Lucie
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
Jsem ráda spontánní, ráda přirozená, klidná i živel, upovídaná a ráda mám věci originální, žádné předepsané formality, tak jsem zvědavá na naši svatbičku, i když bez formalitek se to neobejde:) Máme s miláčkem rádi a těšíme se až budeme svoji.
zaregistrovala se 1. lis 2010
bydlí v městě Náchod
Info o svatbe
Svatba byla 4. 8. 2011
4638
dní po svatbě
Aktivita
21 příspěvků ve fotoblozích
17 příspěvků ve fóru
6 inzerátů
Sledované fotoblogy (10)
coverphoto
Poslat soukromou zprávu
Sledovat
Přidat k přátelům
  • +67
Svatební album
Lucie Zvárová a Ladislav Krecbach
4. 8. 2011 Náchod | 71 fotek
šperky
Salon u Popelky Dvůr Králové
Znovu ze salonu u Popelky. Výběr šperků jsme zkombinovali dokonale. Ani se mi nechtějí prodávat. doporučili mi i zmiňovanou aranžérku. Super ceny. Úžasný talent.
svatební prsteny
Snubní a zásnubní prsteny Žabka
Nádherné ručně dělané prstýnky! Máme kombinaci barev a vzoru, který ještě neryli-úžasně sedí , vypadají a jsou naprosto originální. Super osobní přístup a levné ceny. Doporučujeme si zajet se na prstýnky podívat. Již zde na portále doporučení bylo ,tak se připojuji k dalším. Máme kombinaci červenobílého zlata a super. Dokonce jsme mohli přihodit své zlato a snížit tak cenu.Prostě skvělý!!
hostina
Chata Vyhlídka - Janovičky
Kouzelnější místo jsme si nemohli přát!! Kvůli špatné organizaci jsme původní zrušili a udělali jsme dobře. Jakmile se Vám něco opravdu nelíbí, nebojte se zrušit, pokud to není maličkost, náš zákazník náš pán, Vy to platíte, musí se postarat a Vy se musíte spolehnout, že to klapne. Janovičky nádherné pohádkové místo uprostřed lesa, jak na konci světa, nádherný výhled. Příjemná paní vedoucí paní Zelená, snesla nám modré z nebe, vše co jsme si přáli. Lidové ceny a domluva narovinu. Chceme pokud to vyjde na tom místě oslavit první výročí. Nádherná terasa, místo na tancování, pokojíky a úpplně úžasné jídlo!!!Nemohli si to všichni vynachválit!Děkujeme paní Zelená! Ideální pro menší svatby.
civilní obřad
Radnice Náchod
Příjemný osobní přístup, plnili nám naše přání od vlastní hudby až po celý obřad. Vše šlo přesně podle plánu, proslov osobní a upřímný, nádherná atmosféra. Výzdobu sjednotili s naší barvou svatby. Krásný zážitek ,nádherné prostory! 100% spokojenost! Děkujeme
svatební šaty
Salon u Popelky Dvůr Králové
Mohu znovu jen doporučit. Velmi příjemný přístup sympatické majitelky a dcery, profesionální typy a nápady, dokonce mi ušili i závoj na moji panenku na auto.Vše co jsem si navymýšlela. Nalíčily mě rovnou v salonu a oblékly, takže jsem mohla odejít rovnou jako princezna. Dodala mi ta chvíle v salonku energii a elán na celý den, protože od nastrojení až po líčení jsme se celou dobu s majitelkou jen smály. Holky jděte tam a máte celý den dobrou náladu a nikdo Vám ji nezkazí!
fotograf
Radovan Chvíla FOTOGRAF
Dávám 100% hodnocení spokojenosti!Správná volba děvčata. Byli jsme velmi spokojeni jak s fotkama, tak úžasná atmosféra při spolupráci.Focení s Radovanem bylo velmi příjemné, uvolněné a bavilo nás to!Nelitujem penízků investovaných do fotek profíka, protože opravdu stály za to!Chválili si to i příbuzný. Ostatně můžete kouknout a okomentovat sami. Ještě jednou díky Radovane!
květiny
Aranžérka Blanka Šormová
Mohu jen doporučit, nádherné kytičky přesně podle obrázku, supr domluva a skvělé ceny, byla jsem se svatební kytičkou a kompletní výzdobou i s akvárkama na kytičky a plovoucíma svíčkama velmi velmi spokojena.Mohu jen doporučit.
luci85 přidala 2 nové fotografie
13. kvě 2012

Moje představa

(52 fotek)
luci85 přidala 15 nových fotografií
13. kvě 2012

Moje inspirace

(85 fotek)

Hurrá máme skvělého fotografa!