Ostrouhaná mrkvička

18. dub 2011

Mám zamluvenou fotografku. Hip hip hurá! Myslela jsem, že je to nemožné, vzhledem k tomu, že všechny nevěsty jako správné hujerky to mají zamluvené rok a více dopředu. Mám chuť udělat ostrouhanou mrkvičku, ale musím se řídit heslem přej a bude ti přáno. Takže jsem se z nadšení přežrala. A s plným břichem si plánuju, jak mi začne zítra dieta. Mimochodem, 21. března jsem v rámci vítání jara udělala týdenní očistnou dietu. Skládala se ze zrní (pšenice). Jeden den s zrní s ovocem a druhý den zrní se zeleninou. Shodila jsem 3kg a měla kráásně rovné bříško. Plánuju ji zase. Pokud byste se nechali inspirovat, vězte, že to za a) vydržíte, za b) budete muset překousnout narážky vašeho nastávajícího typu:..."ježiš, tobě už rostou křídla"..nebo..." kokokokolik jsi to říkala, řekni to kokokokonkrétněji" apod., za c) budete mít ze sebe skvělý pocit a za d) ač je to velmi indiskrétní, doporučuji nakoupit zásobu toaletního papíru.  A teď se jdu vrhnout na shánění los muzikos. Ale nebojím se vlka nic.

  • betyyprosím o radu jak to vydržet?🙂 já 2 dny cvičím zumbu u tv a jím jen polívky a ovoce třeba a pak se neudržím a koupím si 2 zákusky a večer je sežeru a už je po dietě ( mám dvě malé děti, které jsou hodně náročné a jím většinou až večer, až je klid. je to to nejhorší, ale nejde mi odolat😞 )
    • miuskas@betyy  cvičit, nejíst pozdě večer a jíst celkem zdravě, ale vše- takže pokud máš chuť na zákusek, tak si dej jen jeden a malý, ale dopoledne 🙂 Vynech světlé pečivo(radši tmavé), smažené, puchutiny(brambůrky) anebo i zmenši porce... Mě to pomohlo 🙂
      • losnikolos
        AUTOR
        první den si řekneš, není to tak hrozný jak to zní, druhý den, týýý jo mě bolí huba od toho kousaní zrní, třetí den to mám vydržet ještě 4 dny?, čtvrtý den, hmmm s tou paprikou a rajčetem to chutná jako lečo..pátý den jsem byla postavena na rodinné oslavě před prohýbající stůl plný chlebíčků a zákusků a vydržela, šestý den jsem chodila jako páv a sedmý den jsem si s radostí dala malý zákusek ..recept bohužel, než vůli nemám, ale věřím že s dětma to je těžké..
        • betyyjo já tohle vše vím, malé porce přes den nejsou problém, protože pokud už něco jím, tak se slítnou dětátka a vše mi sní. horší je ten večer. nejsem tlustá, ale nějaká ta pneumatička po dvou dětech přeci jen je. tak snad to v létě půjde líp 🙂
          a v šatech nic vidět není, ty jsou bomba 🙂